lilayda Karadagn 20 de hissettim gerçek anlamda. 14 ve 15 te bende oynadı demistim doktora imkansiz dedi hakikaten ilk hareketlerini hissedince bu degilmis yaa dedim kendime sonradan
TAkilicci NisaMomy imkansız değil bende 14. Haftaya girdiğim gece hissettim doktorum mümkün zayıflar erken hissedebiliyor demişti ☺️ Tabi o zaman zayıftım şimdi 🙄
Btldndar NisaMomy benimkide 14. Haftada oynamasını hissetmeye başlamıştım kalp atışı gibi tıp tıp atıyordu😊
Beyzasahin Karadagn 16+3 ilk tekmeyi hissettim ve Sonrasında ara sıra hala hissediyorum çok zayıf olduğum için tekme atmasa bile hareketlendiğini hissediyorum ☺️
__meczup__ Haftamdan beri birseyler hissediyorum her gün bir kez belli belirsiz. Her an elim karnımda ama icimi rahatlatan net bir hareket de yok 19+6 dayım
KadriyeSlp Karadagn Benimde 19. Haftamda hissetmeye başlamıştım. Aslında o sizin içinizde hareket ediyor sürekli ama ilk gebeliklerde doktorum bana 19,20 de fln hissetmeye başlarsın demişti.
Dnzry İlk 17. Haftada hissettim tam anlamıyla sonra kesildi hareket. 19. Haftadan sonra hergün hissediyorum çok şükür 🙏 20+5 olduk
Enguzelhediym Dnzry nasıl bir his canım neye benziyor yani ? Bende 16+2 yim suan ve hareket edince nasıl anladım diye düşünüyorum 🤗
Ezgislck Ben de 18. Hafta da hissetmiştim ilk.2 tane küçük pıt pıt ♥️ 14. Hafta da hissetmen biraz imkansız canım 😊
Dnzry Enguzelhediym 17. Haftada küçücük bir tekme gibi hissettim. 2 kere üst üste sonra hiç hareket etmedi 19. Haftaya kadar. Ama şimdi gün içerisinde hep hareket halinde özellikle otururken yemek yerken 😍 sanki içinde balık oynuyor pıt pıt vuruyo hafiften çok güzel bi duygu
Dnzry Enguzelhediym öyle güzel anlarsın ki canım bende senin gibiydim hatta gazla hareketi karıştırırdım ama şimdi ikiside çok farklı hareketler 😍😍 az daha sabret bak vereceksin bana
Damla________ 2 sene önce Zayıf olduğum icin bende baya erkem hissetmiştim o yüzden imkansız değil doktor hatta normalde erken ama zayıflar daha erken hisseder demişti ins bunuda erken hissederim özledim o günleri 🥰
Tubasim Karadagn 14.haftada hissettiğin bagırsak hareketi ya da karnın kendi seğirmesiymiş. Ben 18.haftadayım bu hafta tam olarak hissetmeye başladım elhamdulillah.