Deletedmom47 Arkadaslar ben bu gunleri sayiyorum ama aklim cok karisik. Ilk hamileligim biraz cahil kaldim bu konuda. Simdi ben 14+1 gunluk hamileyim. Bu 14 hafta ve 15. haftadan 1 gun mu aldim demek oluyor ? Yani 14. hafta bitmis demek mi ? 🙈🙈🙈
aysel1520 Hayır canım 14. Haftanın 1. Günündesin demek oluyor. Yani 6 gün sonra 15. Haftaya girmiş olacaksın
Minikmucizem1 14 bitmiş senin 15 den gün almssn 6 gün snra da 15 bitmiş olacak 16 dan gün alacakşn öyle öyle gidecek 🙂
firdevs Minikmucizem1 doktorlar senin dediğin gibi hesaplıyor ebeler de + 1 2 öyle ben de anlamadım canım doktor bana 28 haftalıksın diyor ebemiz de 27+5 günlüksün diyor 😓
Haydigelll 15 e girmiş oluyorsun canım zaten söyle dusun ilk hafta mesela bir haftalık gebelik ikinci haftaya girince 1+0,1+1... oluyor yani iki den gün almaya başlıyorsun
Deletedmom47 firdevs Yazilanlardan anladigim kadariyla dogru canim. 27+5 demek oluyor ki 27. hafta bitmis ve 28. haftanin 5. gunundesin 😊 ohh bi rahatlama geldi bana aklimi kemirip duruyordu bu soru 😊
ilaydanurhavvat Yani ben şimdi 20+2 söyledikleriniz doğruysa 20. Haftam bitmiş 21 den 2 gün mü yedim 😋 Hahhah süperr 😂