Busra221 Kızlar varmı Cinsiyet öğrenen? 16+4 olucaz salı günü randavum var cok merak ediyorum öğrenebilicek miyim diye
1serapguneyli Busra221 benim de 19 Kasım, geçen hafta gittik 13 haftalıktı öğrenemedik, bu hafta yine gittim cuma günü 14 haftalıktı yine öğrenemedim göstermedi inatçııı , bidaha ki kontrol 23 mart artık bekleyeceğim inşAllah 22 gün sonraya gösterir 😂😂
RuzgarsMommy Ben artık kesin olarak öğrendim dün 😁 11 haftalıkken ikili test taramasinda sağolsun canim doktorum kendi tahmininde bulundu kız gibi dedi ama 16 haftayım artik dün de baya inceledi ve erkek dedi zatan gördük organina kadar 😁 dün biraz şaşkınlık yaşadım ama herşey yolunda oğlum hoppidi hoppidi oynuyordu
Sibeelll Kizlar 3'lu tarama için yarın hastaneye gideceğim kan alınacağı için aç gitmem gerek ve ben ultrosyana da gireceğim için bir çikolata yesem diyorum doğru olurmu hareketlensin diye cinsiyetini sorucam
Anlklc Kasım 2....17+1haftalığım.en son 15 haftalıkken ki kontrolümde kıza benzetti.bidahaki kontrolüm 17 mart.bakalım kesinleşicekmi kız olduğu😇
Sibeelll Ben 17 hafta + 3 günlük olduk işte yarın birde 3lu tarama yapicaklar ondan önce USG ye gitcez
epitho Ben 13+5 im hala öğrenemedim göstermedi 17. Haftada net öğrenirsin dedi doktor acele etme beklıyorum ama ya poposu dönük ya da bacakları kapalı
AyaYlmazYldrm Busra221 25 kasm 11 haftalikken erkk gibi dedi yarin 14 hafta oluyruz bakalim ne dicek yarinki kontrolde
Kelebek1_ Zehra- valla 13. Haftalardı sanırım doktorum erkeğe benzetti 16 hafta da başka doktor kız dedi %90 detaylı da netleşir dedi 20. Haftayı bekliyoruz :)
Rabiakk Nurorhn aynıyız bize de Koza benziyor dedi ama geçen gittiğimizde göstermedi kendini ne zaman netleşti canım senin 🥰
Zehra- Kelebek1_ ben 15 de öğrendim ilk once kiza benzetti sonra ben normalde devlete gidiyorum özele gittim bi kez dedi kız detayliya 20. Haftadami gideceksin