pisesmom Ayseegull32 yani öne alabilirsin bence en azından hafta başına, günler geçmez oldu iki kayıptan sonra insan tedirgin oluyor herşeyin yolunda omasını istiyor, allah hayırlısını versin hepimize
Gizem12 Evet benim içinde günler geçmiyor gerçekten pazartesi adet günümdü 1 gun gcince gittim doktora 308 cikti haftya gel dedi ama bende dayanamıyorum gerçekten zaman hiç gecmiyor pisesmom Ayseegull32
Ayseegull32 Gizem12 p.c yani adet takvimine programına göre öyle gösteriyor canım ben tam net hatırlamıyorum ama kan vermek için 1 hafta beklemedim ben 4 gün sonra gittim
Gizem12 Ayseegull32 sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum cuma günü bakalım ınalalah değer yükselmiştir.
Ayseegull32 pisesmom Minigininannesi Sndz95 Merverkan Sltn01 EliffHakann Gizem12 bilgemom Kızlar kontrollere gidiyor musunuz virüs nedeniyle ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Gizem12 Ayseegull32 merhaba kuzum hayır gidemedim bugün inşallah herşey yolundadır 🤲🤗 salı günü kontrolüm var ozaman gidicem inşallah
Ayseegull32 Gizem12 inşallah birtanem hepimiz için herşey güzel olsun bende sağlık ocağına bildireceğim Pazartesi veya salı 😍🙏🏻
Gizem12 Ayseegull32 bende öyle doktora gideyim değer iyi yükselsin sonra sağlık ocağına bildirim dedim🥰
EliffHakann pisesmom benm de aynı şekilde sat 31 ocak bende 26 da kan verdim 600 küsür çıktı çarşamba gittim keseyi gördüm seninki de gözükür diye düşünüyorum
pisesmom EliffHakann insallah pazartesi sabah gidicem ben de ama nasıl korku var içimde ilk 12 hafta gecse diye bekliyorum kayıp yasayınca beklemesi daha zor kalp atışlarını da duyarız kucagımıza da alırız ınsallah
Gizem12 pisesmom bende enson adetim 1 gün geçince kan verdim 308 cıktı salı günü kontrol var ama çok korkuyorum inşallah değer yükselmiştir inşallah hayırlısıyla kucagimiza alırız bebeklerimizi 🥰🌼
Ayseegull32 Gizem12 kan vereyim bir daha hem değeri alıp giderim diye düşündüm özele gideceğim çünkü canım
Gizem12 Ayseegull32 benim burda devlet hastanesi var sadece eşim uzman çavuş oyuzden çok çıkamıyoruz özel hastaneye bende önümüzdeki hafta cumartesi gitmeyi düşünüyorum hem belki bebeği görürüm özel hastanede salı bi gideyim de değerime bakmaya bugün tam 5 haftaligiz son adet tarihine göre
EliffHakann Ayseegull32 - 1. Ayseegull32 merhaba en son mart 1 de yaptirmistim 4700 civarı bsy çıktı çarşamba günü de keseyi gördük keseyi görmek için en düşük 1500-2000 olması gerekiyor diye biliyorum
Ayseegull32 Gizem12 burada devlet hastanesi çok kalabalık o yüzden ilgilenmiyor iyi olan doktora 15 gün sonra sıra var oda zor oluyor yoksa devlet hastanesi tercihim olurdu