Kubradmr Agrı sızı kramp fln bisey yok sürekli bekliyorum anlayamam diye korkuyorum. Aşırı hareketli ayırt edebilirim herhlde hareketi ile agrısını. Bnm gibi bekleyen bu haftalarda olan varmı ???
Girl_and_mama Kubradmr Beeeen ☺ bugun 39 haftalik olduk 😩 inan senin gibi bekliyorum bu sanci o mu belden vuruyordu falan ama tık yok 😔
Seras12 Kubradmr 39+1 bizde şuanlık sadece ufak adet ağrısı gibi hafif bir ağrımız var onun dışında bir belirtimiz yok bekliyoruz :)
Secda Seras12 o bendede cok. Var direk kendimi dinliyorum belimde agrumda oluyirmu diye olmuyir degilmis diyorum bende 38+6 haftaligim
Kbrbydk MrsCakmaktas gebelik şekerim var canım ya insulin kullanıyorum 40a kadar bekleyemeyiz dedi. Serklajim vardı aldirali 10gun oldu ona rağmen tik yok hala😒
MrsCakmaktas Hafzaise ya inanmazsnz benm.37. Haftadan beri kanalda ve doktor heran dogabilir demisti bir turlu gelmek bilmedi sipa yarin tam 40+0 oluyoruz :D
Hafzaise MrsCakmaktas bende kanala girsin diye bekliom siz ne yaptınız girmesi için birseyelr yaptınız mi
Hafzaise MrsCakmaktas kanala girmezse illa ki sezeryan mi olmak zorunda kendi sanciniz ile yada suni şancı ile girer mi biliyor musunuz
MrsCakmaktas Hafzaise hic birsey yapmadm ben tamamen kendisiyle alajali tamamen ama 3 haftadr kanalda olmasina ragmen dogum baslamadi bzdr anlamadk
MrsCakmaktas Hafzaise benm kuzenm ssvd yapti ikinci dogumunda suyu fazla oldugu icin bebek kanala inmedi ama yinede kendi sancisiyla cok guzel bir dogum oldu o hic belli olmaz yani tek basina sezeryan sebebi degildir dye dusunuyrm