Mommytobe2020 Kizlar ben 22 haftalik hamileyim ama göbegim cok cikmadi, beni gören hani göbegin nerde diye soruyolar ? Benim gibi olan varmi ?
NurtenB Mommytobe2020 valla nazar da ediyolar 🤭 ne kadarlık diye soruyolar 5 ay diyorum senin bebeğin nerde senin karnın çıkmamış.🤦🏼♀️😂bende artık dalga geçer gibi babasıyla evde bıraktım, babasıyla işe yolladım diyorum 😂sanki herkesin karnı hop diye çıkmak zorunda 🤷🏼♀️
Ebru-isil Karnın içi genişse belli olmuyormuş.Benim de belli olmuyordu 30+3 e geldim belli olmaya başladı.
Mommytobe2020 Ebru-isil ya cevredekilerin aslinda sormasina gicik oluyorum galiba. Her gören hani sen nasil hamilesin diyolar 😏
burcu2600 Mommytobe2020 bende sinir oluyorum kuzenimde hamile benden iki ay onde bide surekli gobek soruyolar cikmamis diye herkesin yapisi farkli sonucta
Pelo_00 Mommytobe2020 bende öyleydim o haftalarımda kimse hamile olduğumu anlamıyordu sonra birden karnım büyümeye başladı.
Nuryldrm Mommytobe2020 benim göbeğim 30.haftadan sonra tam olarak buyumeye başladı ondan once çok ufak bir göbeğik vardı.iç karniniz geniştir sizinde
Elizvedeniz Mommytobe2020 benimde yeni çıktı 25 den sonra belli olmaya başlar ben 27 haftalığım birden çıktı valla