Selamun aleykum anneler ve anne adayları. Benim hikayem çok uzun bir o kadar da heyecanlı 🤩 bir düşüğüm oldu evlendiğim ilk ayda. Daha sonra üstünden tam 2 yıl geçmişti ki aynı tarihlerde tekrar hamile olduğumu öğrendim. Ağla ağla içim dışıma çıktı, sevinçten tabii 💃🏻 İlk öğrendğim an oğlum olacağını hissettim ve oğlum oldu çok şükür 🥰 hamileliğim çok güzel geçti. Kan uyuşmazlığımız vardı 28. Haftada iğne oldum bir sorun olmadı daha sonrasında. Doğuma son 1 hafta kala hep sancım kasılmam vardı nst de de çıkıyordu doktor gel yat istersen dedi ama ben istemedim açılmam kanamam suyum yoktu çünkü. Böyle 1 hafta git gel yaptık. 40.+0 gecesi nişanım geldi. Heyecan bastı bana yavaş yavaş ama korku 0 😀 sonra kanamam geldi sancılar da çıktı mı 5 dk da 1 e Allah dedim geliyor oğluşum 🤩 eşim uyandı iyi misin dedi hayır dedim hadi kalk yeter gidiyoruz dedi 😀 saat sabah 5 te hastanedeydik. Ebe kontrol etti 2-3 cm açıklık ama suyun sızıyor galiba dedi amnisure diye bi test yaptı gebelik testi gibi pozitif çıktı. Suyun sızıyor yatış bericez dedi. Sabah 9 da doktor geldi muayene etti derken her şey güzel normal doğurursun dedi 🤲🏻 Suni verdiler hızlandırmak için. Ve ben o suni yi 2 gece boyunca aldım 🥴 2. Gece sonunda artık dayanmıyordum annemin ellerini sıktım ağladım deli gibi eşim de dışarda mahvoldu stresten 😔😔 sancı 125 lere vuruyırdu doktor çok sancın var sancı kesici vericem dedi sancı geldikçe bebeğimin kalp atışları düşmeye başladı suyumu da patlatmışlardı ve hala kanala tam inememişti 😔 sezaryene karar verdik mecbur olarak. 48 saat süren suni sancı ve kendi sancım sonunda sezaryen... doğumu tamamen bebek belirliyor anneler. Yoksa ben squat, plates topu egzersizleri, pelvik masajı hepsini yaptım. Doktor tam istediğim hastasın her şeyin çok müsait dedi. Ama nasipten öte yol yok... oğlum 40+2 de 3.900 kilo olarak dünyaya geldi çok şükür. O sağlıklıydı ya gerisi boştu. 🤲🏻🥰🥰 sezaryende onun öıkış anını görüp kokusunu içime çekmek müthiş bir duygu 🥰🥰 hastanede devlet hastanesiydi ama çok ilgililerdi 🤲🏻 Bu arada 2 gün boyunca gelen doğurdu gitti bem de ben doğuramıyorum diye sürekli ağladım 😂😂 kolumda suni sancı serumu ben koridorda hem yürüyorum hem ağlıyorum 😂 geçti çok şükür o stresli 2 gün şuam oğlum yanımda çok şükür 🤩 2 doğum hakkında da sorularınız varsa alabilirim, öneri de yapabilirim isitediğiniz konu hakkında 🥰 Rabbim gebelere hayırlı doğumlar versin, doğumu olanlar sağlıkla büyütsünler minnoşlarını 🥰🥰 hakkınızı helal edin.