Deletedmom210 SibelCengiz az önce bi postta okudum doktor alma hormonlardan dolayı dogumdan sonra dökülme ihtimali yuksekmis
Misssimsek SibelCengiz doğumdan sonra dokuluyirmus ama suan alırsan dönülmez hep çıkar diyorlar. Ben korkudan dokunmadım
Yaseminturan_ SibelCengiz ben doktoruma danısarak alıyorum 28.haftamdayım zaten kendisi önerdi epilatörü:)
Busemelisa Ben dogumdan oncede alıyordum göbek deliginden alt kismi uzun serit gibiydi şimdi de alıyorum ama göbeğim komple kil oldu neden acaba almadigim yerler killandi🙄
SibelCengiz Busemelisa bende aliyodum bide esmer tenli oldugum icin siyah siyah 😂tuy degil resmen kil 🤣zarari olur mu ki epilatorun ?
Busemelisa SibelCengiz ben 5 ayligim alıyorum zarari olacagi hic aklıma gelmedi vajinami da onunla alıyorum. Bide ultrasondan bakarken doktor killar oyle rahatsiz hissediyorum o seriti aldim ama komple göbeğim killaninca komple göbeğimi almadım bence zarari yoktur sonuçta sadece kili çekiyor
SibelCengiz Misssimsek normaldede aliyodum delikten asagisini,almadan dr gitmeyede cekiniyorum ,gecen cok utandim :)
Misssimsek SibelCengiz bende önceden biraz killiydim zaten 1 kere almıştım sadece düğün zamanimda😅 sonra gerek görmemiştim. Şimdi acayip çoğaldı erkek göbeği gibi oldu. Aliyim dedim ama daha sonra hep çok çıkar dediler valla cesaret edemedim. Bende utanıyorum ama kim bilir doktorlar da neler neler görüyorlar bizim gobegimize kadar. 😂
SibelCengiz Misssimsek kac cesit neler neler geciyodur haklisin cnm 🤣 durcak heralde napalim olcak o kdr 🤣
lilayda Ya kızlar siz nasıl epilasyon yada agda yapiyorsunuz kendi başınıza ben hic asagimi görmüyorum 😂 cok afedersiniz sirci bi arkadaş var eve geliyor 🙄 utanıyorum gerçi ama yapcak bisey yok.
Yaseminturan_ lilayda 28.haftamdayım bugünde kendim aldım şükür😂ayna sağolsun:) ama bir dahakine bende alamam banada ağda yolu göründü sanki🤦🏻♀️