Ceylan35 Başına gelen varmı bugün öluyordum resmen daha öncede oldu ama bu kadar yakismismiti bogazimi şuan dilim ve boğazım yara oldu sesim cikmiyo ilaç kullanmak istemiyorum vicdan yapıyorum doğal yollarla gecebilirmi kızlar Allah rızası için yardım edin
aksu5334 Ceylan35 ilk haftalarda sesim kısılmıştı resmen o asit ve kusma yüzünden hiç bişey de kullanmadım sonrasında doktor artık gaviscon verdi de normale döndüm
Esarikay Ceylan35 doğal yollarla bastırmak çok zor. Gaviscon hayat kurtarıcı. Doktorunuza danışın icin bence. Gerçi beni artık çok etkilemiyor 35+5 iz ☹️
Ceylan35 aksu5334 31 haftalığım kuzum ben ya 🙄 dilim dönmuyo konusmaya acayip yakti daha kontrole 2 haftamda var
aksu5334 O zaman ilaç kullanacan yapacak bişe bulamadım ben şahsen bazen sütle geçiriyorum ama o da gaz yapıyo artık
aksu5334 Ceylan35 bende şu iki gündür rahatım sanki zehir çıkıyodu boğazımdan😒 37+1 doğsa oğluşumda bitse yaa
Ceylan35 Esarikay bı süreden sonra ilaç da etki etmiyor belirli bir düzeye getirip bırakıyor ve ben ilaç kullanmak istemiyorum açıkçası
Ozgelin Benim hamileliğn başndan beri öyle malesef.. renni duo içeblirsn ben haftalık bi şişe bitiriyorm..hiç bir sakıncası yok reçine gibi mideyi kaplıyo sadce vücüda karışmıyr..
Deletedmom137 Ceylan35 dilim kabarıyor bir görsen sizindemi öyle oluyor doktorum mide asidimi azaltmak için rennie şurup verdi idare edıyorum :(
Ceylan35 Deletedmom137 bugün o kadar yaktıki bogazimi acidan kusamadim o acı su hep kanlı geldi ölümden döndüm diyebilirim suan konuşmaya bile dilim dönmuyo
Dkk Hamileliğimin abartısız ilk gününden beri yanıyor.27.haftadayım. Sakız çiğnemek biraz farkediyor . Birde 1 kaşık kuru anne çiğneyip yutuyorum .bazen kendimi ejderha gibi hissediyorum nefesimi üflerken alev eşyalara üflemeye çekiniyorum 🤣🤣
Ozgelin Ceylan35 doktor yazıyor ama kendin de alablirsin eczanedn..ben kafama dikiyorm artık başa çıkamıyorum 34 haftalık olduk hala aynı..