Arveninannesi Dogabebek amin canım benim inşallah çok haklısın dediğin gibi yavaş yavaş başlamak lazım artık ☺
Arveninannesi SevDin doğru canım işte benim yaz ayları son 3 ayım o yüzden çok zorlanırım diye şimdiden alıp hafifletmek istiyorum
SevDin Arveninannesi alın o zaman hiçte kimseyi takmayın canınız nasıl istiyorsa öyle yapın şimdiden hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Sedaaydn Ben kiyafetler aldigimda bana ne malum sag saglim dogucagi demislerdi ve o geceyi tansyon yuksekliginden acilde gecirmistim ve ben hepsini Allaha havale ediyorum dedim sizde aynisini yapin
Arveninannesi Sedaaydn çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun nasıl kızıyorum böyle insanlara sende hiç takma Allahım sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi 🙏🏻
Haviii Sedaaydn bunlari söyleyenler nasil bir zihniyete sahip,nasil bir vicdana...iyiligini düsünse bile bu sekilde söylenirmi allahini seversen...cok üzüldüm canim 😔
Arveninannesi Zeykem haklısın canım duymamak en iyisi dediğin gibi hem canın sıkılmaz hemde hevesin de kaçmaz
MerveKontakay Arveninannesi o zaman kendimizede kıyafete almayalım yarına çıkıcağımız belli değil 😝 İnsanın hevesini kırmasınlar canım😒
Arveninannesi MerveKontakay valla doğru canım yazın mesela indirimden kışlık eşyalar alırlar sanki kışa çıkacağımız kesin mi artık bişey demiyorum bende ☺
birminikannesi Arveninannesi hevesim cok kirildi ama kimseye belli etmedim. Herseyi toplu aldik biraz pahaliya patladi esimde keske tek tek alsaydik dedi bende zamaninda bana sonra aliriz diyodun yapacak bisey yok dedim
Arveninannesi Sedaby amin canım benim inşallah 🙏🏻 En güzeli huzurumuzu kaçıran Kişiler yanımızda olmasınlar zaten bu zamanda en çok istediğimiz sadece destek başka hiçbirşey değil
Sedaby Arveninannesi aynen oyle. Herseye muhalefet insanlari hayatimizdan uzaklastirdik mi huzurumuz yerinde cok sukur.
Akin59 Arveninannesi merak etme en kısa sürede hissedersin telaş yapılacak bir durum bazıları çok geç hissediyor ilk hamileliginde
Arveninannesi Akin59 evet herkes öyle söylüyor bende bekliyorum o yüzden bakalım haftaya zaten doktor kontrolüm var
Arveninannesi Kizimveoglumm bende 2 takım hastane çıkışı alayım diyorum canım sanırım hastaneye götürmek için en ideal 2 takım oluyor ☺
Kizimveoglumm Arveninannesi evet canım iki takım yeterli oluyor zıbın bir kaçtane fazla koy 😊 kakamel çok yapıyorlar çabuk batıyor diyor herkes 😄😄
Arveninannesi Snur94 çok haklısın canım o zaman kimse yanımızda olmaz bizde kalırız yine tek başımıza
Snur94 Arveninannesi yani sıcakta mahvoluruz dolaşırken ben kalkabilsem bu ay doldurmayı düşünüyordum ama fırsatınız varken alın bide maddiyatı var bu işin hepsini son ana bırakırsak bi anda para bulunması sıkıntı olabilir külfet olur
Ecrininteyzesi Arveninannesi Biz 28+1 olduk yeni yeni aldık hevesini kırma ufak şeylerini almaya başla biz o haftadayken ilk elbisemizi aldık ❤🐣😊😍
Arveninannesi Ecrininteyzesi ayyy ne güzel insan duyunca bile mutlu oluyor da işte o insanlara gel de anlat canım Allahım giydirmeyi nasip etsin inşallah 😍❣❣