Munevverdemir 34 haftayim. Hindistan cevizi yagi ve lieraca ragmen catladim. Sizde durumlar nedir anneler🥺
azizeguneyy Munevverdemir Doğumdan sonra çatlaklar büyük ölçüde kayboluyor ama büyük olan çatlaklar kalıyor birazcık.
Brcsnn 38 haftaligim ve bu gün karnimin altinin yandigini hissettim catlamadim diye sevinirken kucuk kucuk catlamaya baslamisim sadece zeytin yagi kullandim 😒😒😒
04052016mh Brcsnn zeytinyağını nasıl kullandınız acaba ben duştan sonra kullanacaktım ama eşim kokarsın bitlenirsin falan dedi bana 😅 bende kullanmadım
Munevverdemir azizeguneyy ay insallah ya suan kilcal gibi catlaklarim cok kucuk ama buyuycek gibi daha doguma cok var
Brcsnn 04052016mh ben gelip gidip hep zeytin yagini suruyorum esim asker goreve gidiyor yalnizim zaten rahatsiz etmiyo beni hep suruyorum hemde bitlenme mi herkes kullaniyo sacina suren bile var sen temiz olduktan sonra kolay kolay bit dusmez dustan sonra ozellikle vucut kuruyo özel yapim zeytin yagi getirttim gercekten ise yariyo iki cizgi cikmis sadece kucuk kucuk ama cogu arkadasim catlamis ve beline kadar catlayan var cok sukur o kadar catlamadim onlari gorunce kendimde hic birsey gormuyorum
Munevverdemir 04052016mh ben bu ara zeytinyaginada basladim icine biraz lavanta yagi ekledim cok guzel kokuyor boyle😍
Balgebe Munevverdemir ne sürersen sür çatlayan cilt yine çatlıyor deri ile alakalı beyaz tenliler daha çok çatlıyor maalesef 🤢
Ozge-46 Munevverdemir bende de durum aynısı az kilo aldım,krem kullandım ,bol su içtim ama yinede çatladı.yani çatlayacağı varsa bence her türlü çatlıyor
04052016mh Brcsnn bizim zeytinyağı da eşimgilin zeytin tarlasından geliyor, benim de eşim askeri personel ama görevde değil sürdüm bir defa duştan sonra pis kokuyor dedi kıyafetlerini batırır dedi bende girdim tekrar yıkadım üstümü 🤦🏽♀️
Brcsnn 04052016mh benim esimde bir kac kere dedi zeytin yagı mi surdün felan diye tiksindiydi ilk zamanlar bende ona masaj yaptim bir kac kere alistirdim simdi rahatsiz olmuyo cunku iyi geldigini oda biliyo 😂😂 hemde catlamamak daha onemli gercekten catlayan kisileri goruyorum cok kotu ya careside yok catladiktan sonra
Havva23 Munevverdemir bende 34 deyim çatlaklarım başlamış hiçbir bakım kremi işe yaramadı kaçınılmaz sonumuz sanırım
Brcsnn Munevverdemir ciger gelistirici igne yaptilar bana 36. Haftada ondan sonra oldu ya karnim baya buyudu bir an once dogursam keske daha cok çatlamadan