beriufuk Birminiksusamtanesi anladım benide okdr korkttularki 4. aydan itibaren kremleri hep kullandm yeterli gelmz die kakao yagı badem yagı aldım karıştrp sürüyorm😕 inşallah olmaz.
Birminiksusamtanesi beriufuk catlayacagi varsa catliyor canim 35e kadar bisey yoktu duzenli bisey kullanmamama ragmen sonrasinda catladi 4 5 tane var simdi yapcak bisey yok tabi 😊
Zhrnz Birminiksusamtanesi gozunuz aydin Rabbim hayirla buyutmeyi nasip etsin okurken kendi dogumu hatirladim benim annemde ebelik yapiyodu zamaninda bende onu dinleyerek ikinma hissi olmadan ikiniyodum bebek catala inmemisti cunku bu inisini saglarmis 🙈 diye ebeler sadece bana bagirinca nefesini kontrol edemezsin o yuzden sanci.geldikce derin nefes al ver dediler ikinma.demediler cok.sukur ikisininde.kafasi gayet.normal.dogdu😁
Guleren Birminiksusamtanesi amin canım.Rabbim sana evladına ailene sağlıklı mutlu huzurlu uzun ömürler versin.Rabbim bize de nasip etsin benimde 4.bebeğim 31.haftadayız şimdi inşallah bende kavuştuğum günleri görmek istiyorum bizde daha öncekileri kaybettik.Rabbim bundan sonra hep mutlu güzel günleri yaşatsın size.dua ile 💓💐
Birminiksusamtanesi Guleren Allah o gunleri gormeyi sanada nasip etsin canım insallah sag salim al kucagina bebegini ❤
Belirsiz Birminiksusamtanesi aynı durumu ben de yaşadım bir. Kimyasal bir küretaj acaba ne zaman kalırım diye kara kara düşünürken bana umut oldun canım benim demekki olabiliyormuş Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım benim ❤️☺️
Birminiksusamtanesi Belirsiz amin insallah canım. Allah tez zamanda hayirlisiyla sanada nasip etsin insallah ❤
Birminiksusamtanesi Tugbacolak beta degerinin kanda artip geri dusmesi bebegin olusamadan adet kanamasiyla atilmasi
ozgei Birminiksusamtanesi allah sizlere bebeğinizle uzun sağlıklı ömürler versin inşallah.Henüz yolun çok başında olduğumu farkettim.İlk gebeliğimi gelişim ve kalp durması nedeniyle kaybettim, umutsuzluk ve korku içindeyim bir daha gebe kalabilecek miyim kucağıma alabilecek miyim yine aynı şeyleri yaşayacak mıyım diye...yazınızı gözyaşları için de okudum. inşallah birgün bana da nasip olur
Birminiksusamtanesi ozgei insallah canım Allah tez zamanda nasip etsin insallah sabret dua et sonunda sende kucagina alacaksin insallah 😊
Harika90 Hayırlı olsun canım allah analı banalı büyütsün sabrın sonu selamettir bende ilk bebeğimi doğuma 3ay kala kaybettim ama allah bana tekrar anne olmayı nasip etti şuna 3oğluşuma hamileyim 31haftalığız sabırsızlıkla zamanımın gelmesini bekliyorum😊😊
NurEto Birminiksusamtanesi Allahım analı babalı büyütsün inş canm benim ben ve benim gibi bebiş bekleyenlere umut oldu bu hikayen 💕💕 huzurlu sağlıklı upuzun beraber ömrünüz olsun inş 🤲