6745 Merhaba arkadaslar 13 haftalık gebeyım buyuk bir kanama geçırdım ıkı hafta once şimdi progestan kullanıyorum ama ara ara hala lekenmem oluyor normal mi sizce bu durum ne zaman bıter bu lekelenme tam olarak
1994ozg 6745 aynı haftada aynı şeyi yaşamısız ama bende kanama alanı tekrar oluşmasına rağmen lekelenme olmadı çok şükür kanamam aşırı fazlaydı birde. Proluton depot iğneye geçtik biz daha ağırı. Doktorunun 2 3 günde bir çağırması lazımdı
Enguzelhediym 6745 bazen sebepsiz yere 9 ay bu durumu yaşayan var canım. 4 aylık hamileyim 2 aydır o ilacı kullanıyorum ve doktorum sanırım senin sürecin kanamalı ilerleyecek dedi.. doğuma kadar yatacağım gibi duruyor kısacası. Umarım senin ki bir an önce geçer canım
Gurbet572 Benimde oldu ama aşırı kanama değildi benimki 5 gunde son buldu progestan çok iyi düşük için onu düzenli kullan Allah'in izniyle bebeğini kucağına alirsin..
eryesill Merhaba geçmiş olsun. Progestana devam edin azalarak bitiyor. Hep dinlenin iş yapmayın. Kanama alanı varmı doktorunuz ne dedi?
6745 eryesill kanama alanı vardı ama şu an da kanama alanım yok nıye boyle lekelenme oluyor anlamiş degılım çarsamba gunu kontrole gıdecem
6745 1994ozg çarsamba gunu kontrolum var bakalım neler dıyecek bilmiyorum insallah bır sıkıntı yoktur telefonla gorustum doktorumla normal olabılır dedı lekenme için ama ben rahat degılım boyle
1994ozg 6745 lekelenme kahverengi ise içerdeki kanama alanında kalanlar muhtemelen kendini dışarı atıyordur.kırmızı pembe ise o doktoru bekleme başka doktora acilden git
Enguzelhediym 6745 2 kere kanama oldu sadece onun dışında hep leke şeklinde ve kahverengi akıntı şeklinde canim😟