Kızlar bende yazabildim sonunda 3. Sıkıntılı kayının oldu ve kızıma hamile kaldığımı öğrendiğim de iğneye başlamam gerekiyor du ve adet den 3 gün önce öğrendim iğneye başladım ilk defa kalp atışı gördüm duydum heyecanlandım ama hep korktum bunu da kaybedicem diye 9 hafta da kanamam başladı doktorum Progestanı kes iğneye devam dedi ee kanamam var başla doktora gittim iğneyi kes dedi korkarak kestim 3 gün sonra kanama alanı devam kullanma dedi ama ben korkudan ölüyorum bişey olucak diye öyle böyle 9 aya geldim ama hep bir aksilik yaşadım son haftalarda enzimler yükseldi kaşıntı mahvetti ve normal doğum yapmaktan çok korkmaya başladım bir tanıdık kötü birşey anlattı tamam dedim ben yapamam sezeryan istedim ve gün aldık tabi onu kolay zannettim ama normalle eş değer olabilir bence çok heyecanlı ve sabırsızdım ve 24.2.2020 sabah saat9:5 geçe kızımın sesini duydum şükür dedim tabi bu arada sezeryan panik halinde ummadığım gibi geçti o da ayrı kızımı gördüm dünyalar benim oldu sonrası da biraz sıkıntılı ama emek olmadan yemek olmuyor yapıcak çok şey vardı sıkmayım sizi Allah herkese kolay doğum hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşun sormak istediğiniz olursa cvp veririm kızlar