Deletedmom137 Yesmckmk aynısı bana oluyor canım sarımsı sulu fitil verdi doktorum ayakta kalınca artar demişti 😬
Yesmckmk Deletedmom137 aynen aynen evet canım genel de benim de öyle oluyor yani ayakta çok gezince iş yapınca geliyor sadece normal de olmuyor benim sarımsı değil ama şeffaf su gibi
Deletedmom137 Yesmckmk bende genelde sarımsı etrafı ıslak oluyor canım kendı fazla yorma dikkat et demişti banada istersen sende bi danış sanada fitil verebilir
HlmeMahmut1- Yesmckmk seninki gibi bazen çok geliyor Bazen az ama oluyor genelde geçmedi bi türlü fitil deneyecem canım çok olmaya devam edersem son çagre artık 🤷♀️☺️
Yesmckmk Deletedmom137 bazı antibiyotikler kullanılıyor ama tabi tavsiye etmem bende doktorum bana kokusuz ve rengi yeşile giden bi akıntı olmadı için normal dedi ama artışına bakıcam ona göre hareket edicem artık canım
Merveyunus31 Yesmckmk benimde oluyor hemde basından beri bazen beyaz bazen sari bazen su gibi altıma yapmış gibi hissettiyor😂
Yesmckmk Merveyunus31 ay evet aynen benim ne zamandır bilmiyorum ama yorulunca oluyor biraz önce çamaşır toplayıp katlayıp yerleştirdim bi baktım ıslaklık olmuş hemen sanki çok sıkışır hafif bi altına kaçırır gibi olursun ya aynen öyle oluyor
ED1802 Yesmckmk benim 19 uncu haftaya giricem hala devam edio şeffaf su taytımdan bile hissettim fitil verdi 3 kez kontrollerde banamısın demedi canım aa söle erken doğuma götürür dedi sormadı ne renk die hiç
Glserenarslan Yesmckmk bende de oluyor aynısı bende çok korkmuştum ama korkulacak bir şey değilmiş şükür 🙏🙏
Yesmckmk Glserenarslan ayy çok şükür bende korktum gerçekten bebeğin suyumudur acaba diye geldi aklıma rahatladım ama çok saol 🌹
Merveyunus31 Deletedmom137 sordum çok normal dedi canım 😁 ama benim enfeksiyonunda vardi idrar yollarimda
ED1802 Yesmckmk benim de canım bazen beyaz alkntıyla gelio hani beyaz geniz akıntısı olur ya öle gelio ama baya ıslatıo geçio iç çamaşırımdan