Merhaba arkadaşlar bir cok dogum hikayesi okudum ve banada sıra geldi hikayemi yazmaya..
38 artı 3 günlük du bebeğim pazartesi akşamı uzaniyordum lavaboya kalkayim dedim doğruldum kalkmak için bi sızıntı geldi aşağıdan akintı fln zannetim. Lavaboya gittim baya iccamasirim ıslanmış dedim suyum geliyor telaş ettim evde tekdim eşimi isteydi aradim kos gel dedim tecrübesiz olunca ne yapacağımı bilemedim altıma ped taktım cok gelmez suyum diye dusundum sizinti seklinde olunca ustumu fln giydim annemi aradim oda geldi yolda çok gelmeye başlayınca suyum çantadan bebeğin bezini aldık taktım yolda nyse acilden girdik yatış verdiler sabaha kadar sancim gelmesini bekledik saat başı bi nst bi altdan muayene yaptılar sabah suni sanci verdiler saat 9 akşam 23 45 e kadar şancı çektim yine aynı şekilde bi nst bi altan muayene yaptılar topa oturdum sürekli o şekilde acilmalarim oldu 6 cm açılmadan sonra artık ayak da yuru dedi ve yarim saat içinde ıkınmam geldi ve saat 23 45de oğlumu dünyaya getirdim..
Suni şancı denilen şey çok kötü birşeydi çok zorlu bi zaman geçirdim devlet de doğum yaptım ve sürekli altdan muayene yapmaları çok acı vericiydi bu yüzden tahriş ettiler zedelediler. dikişlerimi uyuşturmadan yapiyorlardi bağırdım cagirdimda sprey fln sıktılar çok acı çektim dikerken sonrasında sabaha kadar ağrı çektim dikişlerindem parol verdiler sadece sabaha kadar ağladım sbah da doktorlara dedim zar zor iğne vurdurdum bide buz verdiler asagima koymam için pazartesiden beri uyumamışdim anca çarşamba sabahı iğneden sonra uyumuşum benim hikâyemde böyle arkadaşlar umarım okurken sıkılmazsınız...