Heaven_1708 Aşılamam tuttu benimde. İkinciye idrara sıkışık girdim aşılamadan sonra ayaklarım havada çatalda 40 dk kadar yatırdılar.aşılamadan önce estorfem kullanmıştım. Sonrasında bol bol kabak çekirdeği ve ananas yemiştim. Oğlum 15 aylık oldu bile. Şimdi kızıma hamileyim oda kendiliğinden geldi tedaviye gerek kalmadan en önemli unsur stres. Stres yapmayın bol bol dua edin gerisi gelir inşallah🙏
Aysegulum27_ Heaven_1708 Allah bağışlasın .🙏 ikinci aşılamaya neden sıkışık girdin doktorun açıklama yapmışmıydı farkı ne
Heaven_1708 Aysegulum27_ o heyecanla sormayı unuttum canım. Sadece idrara sıkışık gelmemi söylediler. Nedenini sorgulamamıştım o zaman
Tubasim Aysegulum27_ rica ederim canım, rabbim hayırlısıyla nasip etsin insallah. çok çok dua edeceğim. İnsallah hamileyim diye haber verirsin bizlere de 😍❤️
Tuanamm Rabbim gönlüne göre versin inşallah 🙂bende aşılama oldum hemen hamile kaldım suan kızım 1 yaşında 🙂
Tuanamm Aysegulum27_ evet canım ilk aşılamamda tuttu valla unuttum kaçtaneydi ama ben aşılama yapmadan önce incir kürü uyguladım ki yumurtalarıö büyüsün die belli bi boya gelince çatlıyor aşılama yapılıyor ya o kürün coy faydasını gördüm