İlk kizima 18 yaşında hamile kaldım daha sonra açılmam olmadığı için sezeryan doğum yaptım doğum dan sonra çok skinti yasadim her gece ateşlendi m sıtma tuttu sürekli bayiliyordum bı gün çocuğu emzirdim yatırdım kendim de yattım vücudum ıslanmış bı vaziyette kalktım tabi kucugum ne olduğu bilmiyorum bide kızım sürekli uyurdu zorla uyandırır emzirirdim her halde dedim ya terledim yada dedim sütüm aktı baktım ikisi de bu şekilde üzerimi islatamaz kıyafetlerimi değiştirmeye başladım üzerimi değiştirip karnıma baktığımda yara yerim biraz açılmış ve çeşmeden su akar gibi kanla karışık intihap akıyordu ne yapacağımı sasirdim eşimi aradım hastahaneye gittik doktor karnıma bastirdikca irin çıkıyordu benim hiç kanamam olmadı lohusalıkta hiç kan gelmedi kan gelmediği için birikme yapmış ve oda vücuduma intihap olarak dağılmış sürekli hastahaneye gidip gelmek zorunda kaldım dokuz sene sonra hamile kaldım şu an 23 haftalık hamileyim ama içimi şimdi den büyük bı korku sardı hadi tekrar aynı skintiyi yaşarsam diye çok korkuyorum o zmn yaşım küçüktü şimdi 27 yaşındayım daha bilinçli yım ama yinede bu korkuyu atamıyorum günler geçtikçe beni daha da korku sarıyor