Aleph benim 1 ay oncesinden lekelenmem basladi ve idrarda yanma oluyordu bildim enfeksiyon odugunu doktora gittim iste bebek gayet iyi cart curt dedi 3 tane fitil verdi hic tahlil yapmadan cok ilgisiz bi doktormus neyse zaman gectikce iyice kotu olmaya basladim ve o kadar halsiz yorgun hissediyodum ki kendimi ayaga kalktigim an ölüm gibi geliyodu atesim cikiyordu ama doktor hep normal diyip gonderiyodu bende tecrubesiz oldugum icin aman bebek iyi dwmekki hamilelik boyle bi donem diye dusunuyodum etrafimdakilerw soyledigimde halsizligimi aman tek hamile sen misin diyolar di bana bir gun sabaha karsi bi akinti hissederek uyandimm camasirim ipsilakti su gelmis ben akinti sanmistim sinra tekrar lekelenme basladi kendi gittigim (pislik doktora) ulasamadim izne ayrilmis sonra saglik ocagina gittim adam kanamam var diyince hic durma direk doktoruna git dedi ama idrar ve kan tahlili yapmadan birakmadi sonuclara bakinca cok asiri derecede enfeksiyon var kanin da dedi kana bulasmis artik sonra baska kafin dogumcuya gittim alltan muayene etmek istedi kanama bebekten gelmiyo bi sikinti yok amaa bebegin suyu biraz azalmis ama onemli degil dedi sonra progestan yazdi o gun aksam esim isteydi 11 gibi geldi bende uyumusum ayaga kalkmamla benden kan bosaldi suyla birliktee ve bebegimin suyu tamamen bitmis hemen alinmasi lazim dediler yoksa seni zshirlemeye baslamis birdaha anne olamassin rahim biter dediler ayni gun 5 doktor gezdim hepsi aynisini dedi ve hastaneye yatis yapildi antibiyotik verdiler surekli o an sanki gozumun onunden perde kalkti kendime geldim ama acim buyuktu bebegimin kalbi hala atiyodu oynadigini hissediyodum ama yolun sonuna gelmistik doktor ihmali yuzunden 😪 uzun oldu biraz kusura bakmaa 🙏