Serap0733 Nursimali allah rahmet eylesin çok üzüldüm ben de enfeksıyonm vardı ilaç verdi şükür bir sıkıntı yaşamadık madem böyle büyük şeyleri var meslekten men edilmesi gerekmiyor muydu?doktor takvımınde de biri vardı enfeksıyondan bahsediyordu sanırım siz osunuz?
Nursimali Serap0733 men edilmis hastane degistirmek zorunda kalmis sanirimm duyduguma gore cevremde ona gidipte Allah belasini versin diyen cok kisi duydumm ... sikayette bulunmustum adinda yazmistimda sayfaya
Serap0733 Zeys canm çatı muaynesinde bihter hanım nasıl kibar mı🥰benden önde giden biri varken sorayım
Halista Serap0733 ben çatı muayenesi oldum doğumda yaptım,muayeneden sonra bitti mi bu kadar mı falan dedim düşünün 😁 çatala bile çıkarmadı ultrasondan sonra yattığım yerden kontrol etti çok rahattı
Serap0733 Nursimali vallaha canm meslekten diyorm meslekten men edilen işine dönemez ki bilemıyorm detaylı burdan da cok kişiyle tanıştım ona giden sorunsuz skntısız :( sana denk gelmiş demek ki
Bytul Nursimali gebelikten önce de gidebilir miyim. Biraz saçma bi soru ama bazı doktorlar gebeler için daha bilgili cahit gözüakça hamile olsam ona gitmek istiyorum
Mucizem_38 Bende system hastanesinde Mustafa Ertürk`e gidiyorum 36 haftalığım gayette memnunum yakınlarmda gitti gerçekten ilgili açıklayıcı bir DR.
Bytul Nursimali 6 aydır korunmadık ama olmadı. Kafama taktım olmadı takmadım yine olmadı. Bir problem mi var acaba diye düşünüyorum 😞