Ponciginannesi_ Bel, kalça, bacak, vajina ağrıları. Oturduğum yattığım yerden kalkmakta zorlaniyorum. Yürümekte zorlaniyorum. Kimler böyle?
Kvlkgzmerhn Ponciginannesi_ ay ben daha 21+5iz 30larda nolucak hiç bilmiyorum 10 dk ayakta dursam kalcama sızılar giriyor eğilirken de ıkına ıkına egiliyorum belim hele ortasini oyuyolar ssnki
bilaloguzunannesi Ponciginannesi_ aynısı bende de var 25+5 günlük hamileyim Rabbim çok evladim için değer 😍
Eylul_ Ponciginannesi_ Bacak agrlarm cok fazla benm de . Yattgm yerden hem kalkmakta hem yurumekte cok zorlanyorm 27+4 uz
Ponciginannesi_ Kvlkgzmerhn ayyy aynısııı. Eğilemiyorum kıyafetimi giyerken bile zorlanıyorum 😢 işlerini falan nasıl yapıyorsun. Nasıl geçiriyon ağrılarını falan
Ponciginannesi_ bilaloguzunannesi tabiki evladımız için herşeye değer ama kendi işlerimi yapamamak beni üzüyor
Crn91 Ben de aynıyım geceler çok zor olmaya başladı sağdan sola döneniyorum resmen. 31 haftalık oldum siz kaçtasınız magnezyum kullanıyorum ama pek fayda etmedi
Ponciginannesi_ Eylul_ evin içinde bi oyana bi bu yana yürüdüm öyle hafif rahatladım. Artık tuvalete kalmak bile sor gelmeye başladı
Kvlkgzmerhn Ponciginannesi_ işlerimi pistelebildigim kadar pisletiyorum evi pasaklı diceksin şimdi 😂 ilk baş salondan basliyorum cekyat ortulerini filan yikiyorum o sirada koltuklarim cok rahat çekiliyor hemen cekip arkalarını silip süpürüyorum mutfaga ayri bi gün ayiriyorum dolap yuzleri yoruyor🤷♀️ bu siralar kayinvalidem geldi Allah razi olsun gitmeden perdeleri camlari halledicem dedi gunluk yemegimizi cayimizi o koyuyor gidene kdr yat dedi 😂
bilaloguzunannesi Ponciginannesi_ bazen ağlıyorum eşim kızıyor üzülme ben yaparım diyor bazı zamanlar yemek bile yapamıyorum kokudan rahatsız oluyorum sıcaktan tansiyonum düşüyor hemen
NisaMomy Ponciginannesi_ benimde belim ağrıyo bazen 🤦♀️ Bide size ne sorucam bebek kasıklarda oynuyo ve kasık ağrısı yapıyo acıyor bu normalmi sizlerdede oluyormu çıkacak gibi 26 haftadayım🤷♀️
Ponciginannesi_ NisaMomy bildiğin vajinamın üstünde oynuyor bazen. Sanırım baskı yaptığı için ağrı yapıyor
Ponciginannesi_ Kvlkgzmerhn benimde annem camlarımı silmeye geliyor ama günlük temizliği kendim yapıyorum mecbur. Eşim yardim ediyor bazen ama erkeklerin temizlik anlayışı bizim gibi değil. 🙄
htc-92 Bende 20. Haftadayım bende de oluyor aynı sorun ya. Biraz ayakta dursam hemen belim kopacak gibi oluyor. Bir de böbreğime stent takıldı Bebek baskısından dolayı. Sürekli ağrım var ama buna şükür ne yapalım. Anne olmak zor diye avutuyorum kendimi.:)
Ponciginannesi_ bilaloguzunannesi bulantılarım varken mutfağa bile giremiyordum şimdide ağrıdan giremiyorum. Allah yardımcımız olsun