Greyy90 Kızlar ya şu birşey yerken oranı buranı kaşıma elini yüzüne vurma muhabbetinin gerçekten doğruluğu var mıı 😅 özellikle nedense meyvelerde .. kaşıma yüzünde leke atar 🤷🏻♀️ yani ben hiç öyle dikkat de etmiyorum aklıma bile gelmiyor
SedaveSusam Greyy90 benim arkadaşım çilek yiyip ensesini kaşımıştı kızının ensesinde lekesi var o yüzden ben inanıyorum
Esr36 Greyy90 Kotu kotuyu getirir brnce tamamen hurafe birsey ha simdi ciger yemis olmus falan diyenler de olabilir ama istisnalar kaideyi bozmaz boyle batil birseye inana Allah nasipte eder benve insan icini ferah tutmali
Aysegul33 hilal_yener ayy daha biraz once yedim ve yuzumun yan tarafini kasidim sonra aklima geldi inanmasamda keske dikkat etseydim dedim 😊
Greyy90 Aysegul33 işte o mevzu bende de oluyor ama o zaman her ellediğimiz yerde o sembol mu çıkacak bebekte diyorum 🤪
Greyy90 hilal_yener 😅😅 arkadaşımın kafasında da badem şekli var ve orda saç yok annesi badem yedim orayı kaşımıştım dedi 🤔
Deletedmom138 hilal_yener benim annem hep ciğer yemiş bişeyim yok doğum lekesi herkeste olabilir ciğerle ne ilgi var ya hu🤣🤣
hilal_yener Aysegul33 benim arkadaşımın ablasının kafasında çilek lekesi vardı Çok şaşırmıştım görünce annesi çalmış çilek galiba kafasını kaşımış çilek olmuş. Bitane de arkadaşımın apış arasında felaket derece bi leke var kocaman o da bişey yiyip elini sürmüş apışına kadın kızında olmuş şaşırdım bunları gördüğümde hep 😂
Greyy90 hilal_yener Allahımm çocuk leke koleksiyonu olarak doğar o zaman ayy Allah korusun yaa kim bilir ne yedim neremi kaşıdım 😱😂
Greyy90 azinsan-azesya35 ayy kesinlikle bide varsa öyle birşey bak çilek yedim kaşıdım çilek şeklinde leke oldu 😂😂 ama harbiden çilek desenli leke de
hilal_yener Deletedmom138 benim annem ciğer yedikten sonra yıkamamış demekki elini dokundugu yerde doğum izim var yani ben nerden bileyim
Esma_korpinar Greyy90 dun belgesel izliyorum evde esimin halasi vardi sen bakma dedi bana panikle niye dedim cocugun dili disarda olurmus yilan gibi saygisizlik olmasin diye bakmadim 😂simdide gulesim geliyo