Uzunyollar Zhrnz aslında 12 çok iyi benim hep 7-8 lerdeydi sonradan 4,5 a düştü ama akıntınız varsa bunu doktorunuza söyleyin bir ped veriyorlar suyun geliyor mu diye bakıyorlar
Zhrnz Uzunyollar dr.da suyun yeterli.dedi risk 8 ve asagisi demisti 11 13 arasi gidip geliyo bakalim insallah dususe gecmez cnm.yurtdisindayim pedle bakmiyolar her kontrolde.idrar bakiyolar baskada bisi.yok
Uzunyollar Muzikk bebeğinizin gelişiminde sıkıntı yoksa kendinizi üzmeyin, ben de mide bulantısı yüzünden yeterli beslenememiştim ona rağmen bir hafta iilerdeydi gelişimi. Benim sorunum 30. Haftadan sonra başladı
Uzunyollar annesininpirensesi amin inşallah teşekkür ederim size de hayırlı doğumlar sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🥰
Ulviyegndz minnaginannesi size yatış yapmanız gerektiği söylendi mi bana yatış dedi devletteki özelde ki haftaya çağırdı
minnaginannesi Ulviyegndz hayir canim benim doktorum surekli sevk yaziyordu beni perinatolojiye yolluyordu. 2 kere gittim normal dedi perinatolog ama 3 ayri doktor surekli suyumun sinirda oldugunu soyledi.