mervenuralkan25 A_C_04 ben 5 gün kala yaptım çıktı eğer varsa gebelik değerler düşük çıkıyor doktor senden zaten 3 4 gün sonra tekrar kan istiyor mesela benim 15.84 çıktı 3 gün sonra 219.84 çıktı ve bir aylık da hamileyim
mervenuralkan25 A_C_04 A_C_04 Gebeliğin tespitinde temel alınan beta HCG hormonun değeri hamile olmayan bir kadında 0-10 mlU/ml değerleri arasındadır sen de sonuç 52 yani hadi hayırlı Olsun tatlım 😁🥰♥️
Didemmmmm A_C_04 canım benimde adetime 2 gün var evde ovülasyon testi vardı yaptım bir bakar mısın https://imgyukle.com/i/nAWJ38
Kubar Didemmmmm benimde boyle silik cikiyor ama bu test zaten ovulasyon yani silik cikmasi normal en iyisi gebelik testi yapmak yapsammi aceba diye dusunuyorum
Kubar A_C_04 aslinda burdaki ovulasyon testi hic gebelik varmis gibi durmuyor ama hamile çıktınız😁demekki ovulasyonla gebelik ogrenmek cokta mantikli degil
A_C_04 Kubar Aynn öyle 👏🤷♀️bunu gördüğümde o kadar üzüldüm ki anlatamam sonra burdaki kizlar bunu yapacağına test yap dediler aynı gün yaptım çıktı 😅😍