A_C_04 Kizlar adetime 4 gün kaldı Bu gün ovulasyon testi yaptım böyle çıktı hamilelik yok öyle değil mi gebelik testi yapmaya korkuyorum https://imgyukle.com/i/n3esYH
taslan A_C_04 var gibi cabim benim de ilk testim böyle cikmisti bir kac gun sonra hem kan ver hemde yeniden yap istersen
Sxbmd Neden gebelik testi yapmıyosun ki?ovulasyon testi yumurtlamadan öncede böyle oluyor,bence gebelik testi yap daha emin ol
A_C_04 Sxbmd daha erken ve ovulasyon daha hassas olduğunu ve bununla hamilelikerini öğrenen çok kişi var
Sevoeco25 yok kuzum gebelik T çizgisi ç den koyu olması lazım yada ikisi birebir aynı koyulukta olması lazım bnde senin gibi yapmıştım birşey cikmadi boşuna üzülürsün
Sndz95 Canim gebelik testi yap hemen bende ovulasyonla ogrendim 6 gun kala, hemen gebelik testi alip yapmistim pozitifti
Sndz95 A_C_04 canim benimki de oyleydi, yani gebelik olabilir erken yapilan gebelik testlerinden al mutlaka
A_C_04 Gizemnaz_ yumurtlamanın 13. Günündeyim yumurtlamayı değerlendirdik ama tekrar yumurtlama gireceğimi sanmıyorum