Baharmert Alparslanannesiii tarçınlı su zarar verir benim bi arkadaşım istenmeyen gebelikle tarçınlı su içip düşük yapmıştı tarçınlı sütte tuvalete çıkmana yardımcı olur
Damla________ Alparslanannesiii tek çaresi yürüyüş eğer açılman olsun istiyorsan 3 saat hiç durmadan yürü ben öyle yaptım ama mecburen hastanede sancımdan ötürü 4 cm açıldı
Cumaserife Alparslanannesiii bende 38 oldum hala nstede sancı yok açılmada tık yok nolacak böyle 40 a kadar da beklemek istemiyorum ama bir türlü bitki çaylarınada cesaret edemiyorum ya birşey olursa diye tabak tabak hurma yiyorum yok arkadaş gelmek istemiyor 🤪
Alparslanannesiii Cumaserife kesinlikle bende öyle hurma yiyorum yok bekledikçe kilo alıyor Sezeryan olucak yoksa bu hafta gelmezse 🙁
Baharmert Sinemmdru düşük yapılıyorsa bebeğe zarar veriyor yani bunu demek istiyorum 9 ay 3 ay ne fark eder
Sinemmdru Baharmert 9 ayla 3 ay arasına tonla bir zaman var ayrıca gebelik şekeri olanlar yoğurda tarçın koyup yiyince şeker düşürüyor mesela dediğiniz şey ilk 3 aylık süreyle alakalı 9 aylık bir çocuk bundan dolayı zarar görmez Allah nasip etmedikçe
NekwaSultan Baharmert zarar vermez iste rahim kasılmalarını başlatarak doğuma yardimci olur. Hatta tarcın yagi tavsiye ediyo bazi dr.lar