aysegul1414 demir ilacı miğde ağrısı bulantı kusma yaparmı ictigimden beri sürekli bunlar başladı bende çok kötü 😞
Kubra15 aysegul1414 kan ilacı vitamin ilacı vs mide bulantısı dışkıda renk degişimi ve cıvıma yapıyo bilgin olsun. İshal oldugunu düşünme. Bugün doktorumda aynı bilgiyi verdi. Kendini dene hangi saatte içebiliyosan saatini ona göre ayarla
Burcuk aysegul1414 yapar canım. Gece yatmadan önce iç . Bende ishal halsizlik uyku bulantı yapmıştı hatta bayılıyorum sanmıştım öyle bi hale getirmişti
aysegul1414 Handeaslan613961 bisey yiyemiyorm bide sabah akşam içiyorum şişe içinde akşamları ağrıdan duramıyorum😞😞
Kubra15 Haftamda kan ilacı ve vitamin başladı doktorum. Kan ilacını sabah aç karnına içersem daha etkili olacağı ama tokken de içebileceğimi söyledi eczacı. Çalıştığım için sabah 8de kahvaltı yapıp kan ilacını öyle alıyodum. Kan ilacını içer içmez direk kusmaya gidiyodum. İnternette araştırma yaptım ve ilacımın saatini değiştirebileceğim yazıyodu. Bende sabah almak yerine öğlen 13 de almayı denedim ve artık kusmuyorum. Tavsiye ederim işe yarıyo
aysegul1414 Kubra15 evet ishl gibide yaptı renginde koyulaşma dediginiz gibi yapıcam günde bi tane içicem sabah akşam ağır geliyo sanki
burcuali38 aysegul1414 bende gyno ferro sanol diye bi demir ve decavit kullanıyorum bende hiç kusma yada bulantı yapmadı şimdiye kadar.Ben tok karnına içiyorum belki ondan bulantı yapmıyordur
aysegul1414 burcuali38 bende tok karna içiyorum cam canım decavit dokunmuyo.kan ilacını karın ağrısı bulantı kusma ypti
burcuali38 aysegul1414 ben sordum aç tok farketmiyormuş o yüzden tokken içiyorum sende öyle yap demir ilacını canım
Zekiyetufan43 Ozellikle mide agrisi acisi yasarsiniz hemen yemekten sonra almayin zaman gecsin ben decavit ferrum kullaniyrm decavit buyuk tuvaletinizde renk degisikligi yapar korkmayin endiselenmeyin