Busra1707 Arkadaslar 24 haftalık gebeyım ve plasente de kanama oldugunu soyledı doktor ıstrahat verdi sadece bu sorunu yasayan var mı ? Nasıl onlem aldınız
Annesininmucizesi- Busra1707 çok geçmiş olsun canım insaAllah sağlıkla kucağına alırsın benim 14. Haftada kanama oldu plesanta da kanama alanı oluşmuş dediler sonra 16. Haftada Kısmi plesanta previa Dediler oda bebeğin plesantasının doğum yoluna yakınlığı ile biliniyor bana bol bol dinlen ağır iş yapma ve bol su iç demiştiler bide Progestan verdiler . Senin plesanta yerleşimi iyiyse allahın izniyle bir daha olmaz dinlen ağır iş yapma 💕
Busra1707 Annesininmucizesi- dinlenme süreci olarak hiç yerınızden kalkmıyor musunuz? Hep yatar durumda duracagınızımı soyledı doktorunuz
Annesininmucizesi- Busra1707 doktorlara göre lavabo dışında kalkmamak lazım ama oda mümkün olmuyor ben gurbetteyim kimse yok burda mecbur işlerimi hallediyorum ama mümkün mertebe ayakta çok kalmıyorum yürümüyorum uzanıyorum 🤷🏻♀️İnsaAllah miniklerimiz iyi olsun bunlarda geçer
edaozdxx Canım mümkün olduğu kadar yatar pozisyonda ayakların yüksekte yatacaksın. Cinsel ilişki, ağır kaldırma, yorulma yasak. Bol su içeceksin. Ben bu durum yüzünden tüm gebeliğim boyunca hastanede yattım. 🤦🏻♀️ 35+6’da doğum yaptım.