Yusec 1994ozg igne yada hap vermedi degistirme imkanim yok yurtdisinda olunca buraya kayitli olunca mecbur gidicen
iremgun Yusec şaşırdım ilaçvermemesine. Sanırım yurtdışındasınız doktor değişme şansı neden olmuyor bilemiyorum tabiki ama özel falan hiç mı şansınız yok? Başka bir doktora görünmeniz kafanızı rahatlatır.
Yusec iremgun bu gittigim zaten ozel burda hastaneler sadece acil durumlara bakiyor normalde ozele gidiyoz kontenjan oldugu icin belirli sayida hasta aliyorlar bunu bile hamileligimin 3.ayina dogru zar zor buldum
iremgun Yusec nerede yaşıyorsunuz çok merak ettim. Umarım doktorunuzun dediği gibi bir şey yoktur. Kanamam benim de oldu ve ilaç kullanıyorum ama onun harici bol su tüketip yatmamı önerdi doktorum.
Pyrzefem Yusec Tatlım plesenta onde oldugu ıcın kanaman oluyor mumkum mertebe dınlenıp uzanacaksın agır bısey kaldırmıcaksın uzum sure ayakta kalmıcaksın dıkkat edeceksın kendıne
Yusec Pyrzefem elimden geldigince oyle yapmaya calisiyorum ama iste yalniz olunca kimsem yok burada ne esimin tarafi ne de benim ailem oyle olunca her is bana bakiyo ister istemez surekli ayakta oluyorum