Busradonmezus Merhaba hamişler, 2020 yılında DETAYLI ultrason yaptırmış arkadaşlardan fikir istiyorum. Hangi hastanede yaptırdınız? Ve ücreti neydi? Benim için çok önemli. BenAdiyamandayim ama burda 440 tl. Lütfen yorumlarinizi bekliyorum.
Dkk Busradonmezus benim doktorum detaylı ultrasonu kendisi yaptı , gerek görürsem perinatologa yönlendiririm dedi. Ekstra ücret ödemedim. Zaten her gittiğimde detaylı gibi tüm organlarına bakıyor tek tek anlatıyor .
Ebrudogantemur02 Busradonmezus canım bende adıyamanlıyım ama Antep’te oturuyorum ben Tuncay yüce de 400₺ yaptırdım onun dışında araştırdığım da Sanko ve medical de 270 300 ₺ dediler hastanelerde radyoloji bakıyor benim doktorum özellikle peritonolog baksın dediği için özel kliniğe gittim ama tavsiye ederim çok memnun kaldım 👍🏽
Hazalssss Busradonmezus bende Tuncay yüceye gittim, doktor yönlendirmedi kendi tercihimle gittim. Sağlıkçı indirimiyle 300 ₺ ödedim. Ama bi 30-45 dk ayrıntılı olarak tek tek anlattı
Dkk Hilyus annee27 özel muayenehane , ücreti 350 TL . Bir muayene bir kontrol olarak ilerliyor. (27.haftamdayım ayda 1 gidiyorum nerdeyse)