Kbrlks Sherylady merhaba gözünüz Aydın neden 35 haftalıkken doğum dedi doktorunuz bir sebebi var mı 🥰
Twinksmom ikizkelebeklerim06 Benim 20. Haftada oğlum 24 te kızım gösterdi😬 Az daha doğumda öğreniyorduk🤣
ikizkelebeklerim06 Maşallah ya çift yumurta da çift cinsiyet yüksek ihtimal gibi duruyor ☺️ benim daha çok sabretmek gerekecek anlaşılan
Jasmine1_ Enesh mrb biraz gec yorum olacak ama size bende suan 12 haftalik tek.yumurta İkizce hamileyim bende de zar yok dedi doktor doğum yaptinizmi siz bi sıkıntı yaşadinizmi tsk ederim
Sevdalianne isilysr olur mu canim keseden biliniyor. Bence baska bi doktora görünün. Ozellikle perinayoloji uzmani olsun
Sevdalianne isilysr ouuww tarihe bakmamistim baya uzun zaman olmus bebekleriniz dogmustur iyiler mi kac haftada dogum yaptınız
ayseck47 Drydn Drydn 13+1 tek yumurta ikizi ben hemen özel hastanede takipliyim hemde çapaya gidiyorum çapadaki perontoloji çok iyi
Jasmine1_ ayseck47 nerdeyse aynıyiz sizinle ben Konya dayım özel e gidiyorum bende siz Nasılsıniz peki nasıl gidiyor arasında bebeklerin zar mi
ayseck47 Jasmine1_ benim arasında zar yok Mide bulantılarım çok su içemediğim için geçen hafta böbrek değerlerim yüksekti şimdi su içiyorum iyiyim çok şükür sizin nasıl gidiyor siz nasılsınz
Jasmine1_ Bende bulantı çok fazla arasında zar yok dedi benim de risk fazla olduğunu söyledi onun dışında bi sıkıntım yok şükür