Drydn Herkese selam ben 9+4 tek yumurta ikizlerine hamileyim, sizde durum ne nasıl geçiyor hamilelikler, tavsiyeleriniz var mı
pamuk32 Drydn bende 14 haftalık tek yumurta ikizlerime hamileyim 🥰 şimdilik bı problem yok Allah'a şükür... Erkek bebeklerim... Hareketlerini hissediyorum artık kıpırtı şeklinde 🤲
Sherylady Drydn 32 den selamlar kızlar😊 çift yumurta kızlarım var benimde 35 de doğum olucak yani 21 martta inşallah ♥️
Nurcihan34 Drydn 14 haftalık tek yumurta ikizlerine hamileyim bende tam belli değil ama sanırım erkek dedi doktorumuz. Hamilelikte su an herşey yolunda böyle gitmesini ümit ediyorum hepimiz sag saglim bebislerimizi kucağınıza alalım inşallah. Ikiz olunca biraz daha evhamlı oluyor insan
ayseck47 Drydn Drydn 13+1 tek yumurta ikizi ben hemen özel hastanede takipliyim hemde çapaya gidiyorum çapadaki perontoloji çok iyi
Drydn pamuk32 hangi şehirdesin canım, detaylı ultrasona falan girdin mi ?... rabbim saglıkla tamamlamayıda nasip etsin inşallah😍😍😍
Enesh pamuk32 ben de 13 haftalık tek yumurta ikizlere haimimiyin şuan iyi gidiyor son kez kontrole girdiğim de araların zar bişey göremedi doktor biraz korkum var şnşAllah biri birine zarar vermezler biraz riskli görünüyor 😞😞😞
pamuk32 Drydn Gaziantep de yaşıyorum ben Gaziantep'liyim evet girdim detaylı ultrasona.. çok şükür şimdilik bı problem yok... İkili testide yaptırdım oda güzel geldi.. devam ediyoruz bakalm
fatmakarabakla pamuk32 ay burda da karşılaştık 🙋♀️ Benim doktorum ikili test falan yapmadı bi detaylıya giricem heralde ben 😂
Yelz_91 Sherylady hayrlısı olsun sağlıkla alın kucağınıza neden erken alınıyor bir sakıncası yoksa paylaşır mısınız
Kbrlks Sherylady merhaba gözünüz Aydın neden 35 haftalıkken doğum dedi doktorunuz bir sebebi var mı 🥰
Secil_caglar 25 haftalık çift yumurta kızlarımı bekliyorum bende bu hafta serklaj oldum yarın hastaneden çıkıcam inşallah, 30 lu haftaları bekliyorum hızla sabırsızlıkla
Esrakurukuz Merhaba bende İstanbul bahçelievlerdeyim 13+3 tek yumurta ikizlerim var 4.haftada kanamam oldu iğne ve Protestanlar başladık 8.haftada ikiz olduğunu ögrendim hala Protestan ve pruloton depot iğne kullanıyorum ikili test yapılmadı bana doktor gerek görmedi ayrıntılı ultrasona gireceğim sadece bu arada benim gebeliğim biraz riskli ve korkulu geçiyor çok çabuk yoruluyorum sizdeyse oluyor mu ? Özel hastanede muayene oldum devlette fakat bana devlet hastaneleri eğitim araştırmaya gitmen gerek gerektiğini söylüyor ısrarla bende Zeynep kamili düşünüyorum
Drydn Hemen hemen aynı benimde kanamam oldu 9 haftada 1 hafta yattım şimdi iyiyim inşallah böle devam eder... bahcelievlerde alkan yıldırım diye bir doktoru çok önerdiler hem de çapada çalılıyor aynı zamanda bana uzak diye gelemedim..
Anurtrn20 Bende 13+5 ikizlerimi bekliyorum 🥰 tek mi çift mi şu an muamma büyük ihtimalle çift ama bakalım cumartesi netleşir herhalde 😂
Sabriye20 Bende 19 haftalık çift yumurta kızlarımı bekliyorum inşallah 🥰 doktorlarınız doğum hakkında bilgi verdimi ikiz olduğu için genelde sezaryenmi tercih ediliyor?
Gul32 Ben dün ultrasonda 2 keseyi gördüm. 6+0 miniklerim😊😊 Ben çift yumurta olduğunu düşünüyorum ama doktorum bir şey söylemedi tek yumurta ya da çift yumurta. Çok heyecanliyim😊😊
Tuselizya35 Gul32 merhaba bende bugün gördüm bir kese küçük bir kese biraz daha buyuk 5+6 olmam gerekirken kesenin biri 5 haftalık dedi dr um diğeri daha da minik duruyor ama içlerin de yolk oluşmuş gibi duruyordu sizde öyle mi gördünüz acaba