17 hafta ndan Rahim boyumun kısa olduğunu öğrenmem ile cinsiyetinin kız olduğunu öğrenmem arasındaki dehliz.hep kızım olsun istemiştim Allaha hamdolsun..17 haftamda rahim agzina dikis atıldı ve 2 gun sonra nişanim bile geldi,3 hafta full yattim wc harici kalkmadan.20 haftamda rahim boyum uzamış ve doktorum işime geri donmeme izin verdi,benim icin duran vakit su gibi aknaya başlamıştı ama her wc de korku dolu anlarla girip çıktım ama cok sukur ne kabiz oldum ne enfeksiyon ne erken kasılma ne agri
Cuma gunu kontrole gittim ve yatışım yapıldı,bebisimin suyu azalmis ve kilo alımı da durmuş. Yatışini yapalim hemen dedi ve normal doğumcu doktorum sezeryana karar verdi,dusuk riski olan ve açılma olmasin diye rahime dikiş atilan benim açıklığım yoktu😂 suyu da az olunca doktorum suni verip riske atmak istemedi.28 şubat (29 u kaçırdık 😂) oglen kızımı spinal ile karşıladım Allahim o incecik ciyaklamak sesi dunyalara bedeldi😍 bebişim kuveze girmeden ben de gazimi erkenden çıkarıp dun taburcu olduk evimizdeyiz😍
Sunu belirteyim,sezeryan nalet birşeymiş arkadaşlar 2 gun oldu hala zor yuruyorum ve dikişler cok acıyor bebeğimi kendim kucagima alamadım daha kaldırıp opemedim 😔 kendim altini alamadım giydiremedim🤦🏼♀️ zorunlu degilse asla dusunmeyin,sezeryan sonrası 2 kat aci çekiliyor normal e göre.
Cok detaylı uzun hikayeler e gerek yok diye düşündüm, yeter ki ben gibi servikal yetmezli arkadaslara umut olsun
Ben atlattım rabbim sizlere nasip etsin 😍😊🤲