sda-sda35 Merhabalar. Medova hastanesi Dr. Fuat Demir’de doğum yapan var mı? Memnun kaldınız mı? Doğum ücreti hakkında bilginiz var mı?
Gizem-uyann Bende medova hastanesine gidiyorum azer hanıma ama Fuat bey mükemmel bi doktor hiç tereddütsüz git derim. Bende ona gidecektim ama eşimin tercihi hep bayandan yanaydı. O yüzden gitmedim. Doğum ücreti de 1 gün yatış yanında 1 refakatçi 3000 canım 😇
sda-sda35 Gizem-uyann Gizem-uyann Bende Fuat hocaya gidiyorum. Ama ilk gittiğim doktor oydu. O yüzden sormak istedim ☺️ Bi de medovada ki diğer doktorlara göre hem muayene hem de doğum ücreti daha pahalı diye duydum ama doğrusudur hiç bilmiyorum🙄
sda-sda35 Busra_korkmazz bende Konya’da ki en iyi doktor olarak duydum. Şu an gidiyorum. Gayet memnunum ama ilk gittiğim doktor olduğu için nasıl diye bi de bilenlere sormak istedim 🥰
Gizem-uyann sda-sda35 medovada Kadın doğumda sadece 2 doktor 140 TL azer hanım Fuat hanım ve müstafa bey 160 TL muayene ücretti alanlarınla daha iyi oldukları için ama doğum ücreti aynı
sda-sda35 Gizem-uyann ben daha bugün öğrendim eğitimin olduğunu. Sabit günleri mi var biliyor musunuz?
Gizem-uyann sda-sda35 instagram sayfasından medovayı takip edersen görebilirsin ben 2 oturum gittim yani 2 hafta 1 haftam kaldı 3 hafta sonunda gebelik sertifikanı alıyorsun zaten ama o 3 hafta boyunca gebelikte-emzirme beslenme cinsellik doğum emzirme bebek bakım her türlü bilgiye sahip oluyorsun. 3 marttakine başlayabilirsin🥰