Evet cuma sabahı 9 da hastaneye yatışım yapıldı , doktor kendi sancımın gelmiyceni söylemişti öylede oldu suni sancıyla başladık verdiler bana suni sancıyı 9 bucukta. Saat oldu 13.30 -14.00 bende tık yok ne bi sancı ne bişey ama nst de sancılarım düzenli ve yüksek çıkıyo 🤷🏻♀️ 3 kez altan açıklıma baktılar doktor bu saate kadar 3-4 cm açılman gerekirdi dedi bekleriz ama sanmıyorum dedi ve bebeğimin boynunda kordon vardı kordon kanala girmesine engel olmuş sezeryan öneriyorum ama yinede senbilirsin dedi 🤭 eşimle konuştuk hiç beklemeyelim bi an önce kavuşalım istedik , geldiler sonda taktılar sonda takılırken hiç bi acı hissetmedim sadece bi ilaç sıktılar o yaktı sürekli çişim varmış gibi hissetim ama bi süre sonra geçti sonra beni geldiler aldılar ve heycan orda başladı 😰😰 ameliyathaneye girdiğimde sohbet muhabbet derken şimdi seni uyutucaz 30 saniyede uyuycaksın dedi tamam dedim o iğneyi sıktıgı anda 2 saniye sonra hafif bir baş dönmesi ve sonrası bende yok gözümü odada açtım koynumda pamuk gibi minnacık dünyanın en güzel varlığı vardı 🥰🥰 uyudum uyandım kendime gelmem 3 saati buldu anca açıldım yemek yedirmediler su içirmediler o zordu çok ağzım kurudu o kadar kurudu ki şuan boğazlarım hala yara 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Kusura bakmayın biraz uzun oldu ama ben sezeryandan çok korkuyodum hep normal olsun normal olsun karnımda dikiş olmasın diye çok dua ettim çok korkuyodum ta ki cuma gününe kadar korkulucak hiç bişey olmadıgını anladım şuanda 2.günüm yürüyorum tuvalete gidiyorum biraz ağrım var zorlanabiliyorum yalan değil ama gerçekten hiç korktugum gibi geçmedi allah herkese kolay güzel dogumlar nasip etsin tekrar kusura bakmayın uzun oldu 🙏🏻🥰