Oykutoskuzey Jasmineysmn ben orada çalışıyordum cnm Dr hakkında bilgi sahibi olduğum için Dr Hatice burcu cinara gidiyorum iki gebeligimdede ona gidiyorum. İlk sezeryanimi da kendisi yaptı bunuda ona yaptircam. Çok memnunum çünkü kendisinden.
Canan_3547 Oykutoskuzey canm bsey sorcam mezla buca hastnesine gitsen gece diyelim sancin tutu ama kontor oldgun doktoru istyosun belirli bi ucret odeyip getirte bilyomusun
S4rife Oykutoskuzey canım bende oraya gidiyorum can ata doktorum ama doğuma doktorlar girmiyor diyorlar ebeler giriyor muş ve epidural yokmuş sezaryanda doğrumu bir kaç kişi gitmiş doğum sancısı gelmiş ama yer yok diyip almamışlar ya doğrumu ben çok endişeliyim 😞
Oykutoskuzey Canan_3547 ücret ödemene gerek yok diye biliyorum cnm. Zaten numarasını veriyor Dr bişey olursa arıyorsun geliyor müsaitse değilse nöbetçi Dr bakiuor mecburen diye biliyorum onu öğrenmek lazım
Jasmineysmn Ben birkaç kere muayene olmaya gittim ama pek ilgili degillerdi o yüzden tereddütte kaldım doktorum özge işcan. Hala dogumu orda yapar mıyım bilmiyorum dogum haneler cok kalabalık odalarda keza öyle nasıl rahat ederiz
Jasmineysmn S4rife sezeryanda mecburi narkoz şekli oluyor ama spinal tercih ediliyor yoksa nasıl yapıcaklar.Nöbetçi doktor kimse ameliyata o giriyor ebeye bırakamazlar zaten.
Oykutoskuzey S4rife yok bebek çıkana kadar giriyorlar geri kalanları dikişi falan ebeler yapıyor. Can hoca çok iyidir. Çok severim kendisini. Doğumda da çok iyidir