_defnee Gnl123 Çıktı tabi uzun süredir vardı. Ama benim durumum farklıydı. Kafası hep aşağıdaydı. Hiç yıkarsa olmadı kafası. Eciş bücüşdü hep.
Seferdeniz1 Gnl123 son haftalar yeri daralır az hareket eder derler ama benim benek de çok hareketli maşallah
Gnl123 Seferdeniz1 Evet ağirlaştilar hemde boyle haraketli olmalari baski yapiyor aşağıya,muhtamelen ondan oluyordur.Sağlıklı olsunlar yeter ki🤲🏻✨
Gnl123 Sedatadik Evet artık buyuduler,haraketleri sert ama eskisi kadar her tarafdan vuramiyorlar😃Kaburgama her gun sert tekmeler vuruyor,can acıtıyor😃🤭
Mujde- Gnl123 Amin canım benim çok teşekkür ederim 🌸 cümlemizin hakkında hayırlısı olsun sağ Salim kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻
Nurhan54 Gnl123 bizede bir haftadir sanaci giriiyor kasiklardan arar ara 36 nin ici deyiz gititk bugun budana sonra bekle bebegi dedi normal mi bunlar
Gnl123 Nurhan54 Evet canım,normal gözüküyor nerdeyse 3 kg lik bebek var içerde ve aşagıya baskı yapması normal.Bundan sonra boyle rahatsizliklarimiz olucak belliki,şikayetlenmeden bebeğin geleceği günü beklemeliyiz😃🥰
taslan Gnl123 benimde ayni 35. Haftadan beri 33. Haftada dr. Dogum pozisyonunu almis demisti demek ki o yuzden diye dusunuyordum bende. Iki gundur de acayip bir gaz sancim var bebegim sag tarafta toplanmis tas gibi solumda tas gibi ama gazdan sisim napicam bilemiyorum 😔😔
Gnl123 taslan Evet bendede bu aralarda gaz sancıları oluyor,cok kotu bisey,kendini patlayacak gibi hiss ediyorsun.Bebekde kendini kasarsa daha cok ağrılı ve rahatsız edici oluyor😖