sinber mervealis63 inşallah canım bnm de 2 kürtajım var ikincisi ikizdi pıhtılaşma çıktı bende bnm de belirtilerim göğüslerde hassasiyet başladı bgn şişlikte var alt kaşık bölgemde bi değişiklik var bakalım hayırlısıyla vardır inşallah
mervealis63 sinber neden kurtj olfun kalp atisimi yoktu bnmki kalp atisi yoktu die kurtj oldm bnada yap dediler ama ilk dusugm die ypmadilar acba bndede varmidir ya
sinber mervealis63 kalpleri durduğu için oldum canım snr tıbbi genetiğe ve hematolojiye gittim orda yapılan testlerde de pıhtılaşma çıktı şimdi coraspin başladık hamile kalınca da iğneye başlayacağız inşallah
mervealis63 sinber him anladim tsk ederim ins. Bnde yoktur ilk dusk die ypmadilar birdha boyle olursa cok uzulurum anca kndmi toparldm cnku
Erkanpasam Feride16 4 gun gece ogleden sonra yaptim bir kac saat sonra cok silik bir cizgi belirdi burayada paylastim ama herkez yok dedi bekliycez
KubraSS- Deletedmom416 canım bu halin çok zor biliyorum ama İnan kafanda bitirdiğin anda olucak çok uzun olmasa idi anlatırdım ama şöyle söyleyim ben oğlum aşılama ile oldu ve çok zor zaman geçirdim çok dua ettim ama sonunda anladımki Rabbimin bildiği zamanı var duani et sonra tevekkül et 🙏🏻
Tugbacolak Sxbmd hamıleysem adet belırtım olmuyo dıye bırsey yok canım aynı belırtılerı yasama ıhtımalınde var benm aynı sekl gögus hassasıyetm kasık agrım olmustu o yuzden olmadı kesın dıye dusunuyodum ama yanılmısım hatta bellı bır sure aynı adet dongumun oldugu zamanlarda aynı belırtılerı yasadım
mimito Sxbmd benim de aynı 6 mart bat. Dünden beri idrara sık çıkıyorum hiç böyle olmaz normalde bi de yorgunluk var nefes nefese kaldım bütün gün. Ama predictor test yaptım sabah negatif çıktı 🤷🏻♀️ Belirti var ama negatif bilemiyorum o yüzden
mimito Sxbmd 20 şubattı. Son adet başlangıç tarihim 6şubat, bat 6 mart şuan takvime göre. Benim pek yanılmaz zaten.
Sxbmd mimito erken yapmışsın daha 10 günü.12 günden sonra kiminde idrar testinde çıkıyo,kiminde adet geçtikten sonra.Boşuna üzülme adet olana kadar umut var
Papatyam2017 Sxbmd benimde yüzüm çok guzellesmisti içimden birşey hamilesin dedi ve 5 gün kala.ogrenmstim başka belirtim.yoktu
A_C_04 Sxbmd Bnm dün 4 gün kala testim silik çıktı acile gittim kan değeri beta 52 cıktı 😊😊belirti olarak da kasik agrım var ve acayip sol bel agrım var
Sxbmd A_C_04 tebrikler canım 😊 sağlıklı hamilelik geçirirsin inşeAllah🤲 benimde adetime 4 gün var,yumurtlamanın 10 günü,test yaptım dayanamadım.Ama ikinci çizgi varla yok arası,silik bile değil
Tugceecikk A_C_04 canım tekrar kan verdin mi ? Salı günü benim 76 çıktı adet günümyarın yine kan vericem artış için
A_C_04 Sxbmd çok çok teşekkürler :) 😍bn yumurtlamanın 13. Günü test yaptım baya belli silik çizgi çıktı ❤😎