Sxbmd Benim de adetime 5 gün var,ama hiç bir belirti yok.Önceki adetlerimde hep sivilcem çıkardı 1 hafta kala,başka hiçbişey.Şimdi o da yok 😐 peki sizde var mı belirti?test yaptınız mı?
Elifaydogan06 Sxbmd valla ben bu ay hamile olduğumu öğrendim 5+1 iz sivilcem de çıktı ağrım da oldu hamilelik belirtim olmadı kişiden kişiye değişir 5 gün önceden test yapılmaz zaten adet günü yada geçikmesinde bile doğru çıkmayabilir
Aylincftc Sxbmd bugün regl olmam lazımdı hala tık yok akışına bırakcam diye test filanda yapmadım hafif bi sancım oldu gece birde bu sabah ama başka belirti yok inşallah bebik vardır🤲🏻 isteyenlere nasip olsun çok amin 🙏🏻
Deletedmom416 Sxbmd Benim bugüne kadar kasıklarım ağrıdı hep ara ara da sol ve sağ kasığımda da dönüşümlü batmalar yaşadım. Ama şuaaan tııık yok 😩 yine olmadı sanırım 😔😔
Erkanpasam Sxbmd benim adete 7 gun kala gogsum siserdi ama adetim 6 gun gecikti ne gelen ne giden belimde siddetli bi agri var kasiklarim ara ara batma var ve dunden beri akintim asiri derecede artti
baby-11 Aylincftc o zaman umut eetme sen yinede ama.inşallah benimki gibi olur 😊 adetime 5 kala az bi agrim oldu dayanamadim kan testi yaptirdim 1.20 cikti sonuc doktor dediki hamile degilsin. Peki dedim adet gunumu bekledim tam adet gunum ve ertesi gunu ogle cok agri cektim ki adet olcakmisim gibi ve olmadim 3 .gun hemen kan testi yaptirdim ve hamile oldugumu ogrendim 😂 suan 38+5 günlük kiz bebis bekliyorum Allah nasip eder insallah😀
Deletedmom416 Sxbmd hayır sadece TSH ilacı ve demir ilacı kullanıyorum belki bi ümit tsh düşüp tutmuştur diye düşünüyorum ama nasip artık. inşallah hepimizin tutar en hayırlı zamanda 🙏🏻🙏🏻
Deletedmom416 Sxbmd evet 5 günüm kaldı 6 gün öncesi testler var ya çok tereddütte kaldım yapıp yapmamakta
Sxbmd Deletedmom416 ben Azerbaycanda yaşıyoyorum,ne zaman eczaneye gitsem hep aynı testten veriyorlar,erken gebelik testi mi,yoksa ne bilmiyorum.Oyüzden bekliycem adete 2 gün kala test yapıcam,bence sende bekle
Erkanpasam Sxbmd bence adetim 6 gun gecikti tekrar yumurtluyo alabilirmiyim yoksa hamilelik belirtisi olabilirmi
Songulkls27 Sxbmd valla ben bu ay salmıştım öyle bebek niyetiyle de ilişki yaşamadım adetime 6-7 gün var ama hiçbir belirti yok 🧐
Sxbmd Songulkls27 belirtilerin olurdu mu önceler? Bende adet ağrısı oldu yumurtlamaanın 7 gününe kadar,o da gittti artık tık yok
Songulkls27 Sxbmd evet olurdu ama bazen az da olsa belirti olmadığı da oluyordu o yüzden bilemedim 🙄. Genelde çok gögüs hassasiyetim olurdu ama bu ay tık yok 🤷♀️ gece de midem bulandı ama yine de ben belirtileri yorma taraftarı değilim işte çünkü bunlar tek hamileliğe özgü belirtiler değil
Songulkls27 Sxbmd test yapmayı düşünmüyorum 😂 sen yaparsan yazarsın buraya yazıp olmayıp stres yapıp sonra oldu hamileyim yazanları görünce mutlu oluyrm 😍 Ben adetim beklicem 😌
Sxbmd Songulkls27 ben 3 mart yapmayı düşünüyorum.4 mart evlilik yıldönümüz,belki kısmet olur süpriz yaparım.olmazsa da napalım artık 😊