Merhaba guzel anneler bende mart annesı olucakken subat annesı olmak nasıp oldu.Ikı kızdan sonra oğluma kavustum sukur.Hamılelıgımın ılk 4ayı cogu anne gıbı bulantı kusma kılo verme uyku halıyle gectı sonra kusmalarım bıtsede doguma kadar hep bı agız tadım bozukdu neysekı oyle boyle gecırdık ınsan gerıye baktıgında ınanamıyor gecermı derken..bundan once ıkı nırmal dogum yaptım ve ıkıncı dogumum 4kıloluk bı bebekdı zorlanmıstım cok dıkısım ve cıddı basur sorunum olmustu buyuzden normal dogumdan korkdum kafayı sezaryana takmıstm.En son kontrolumde 37de haftada doktorum herseyın normal ılerledıgını belırterek sezaryanın ıstege baglı olacagını soyledı ve ben ogun hastanede korkudan cok agladım eve geldım nasıl dogurcam korkusuyla 1hafta gecırdm 38+3de tekrar kontrole gıttm doktora bı bakın belkı mecburılık bı durum vardır ben korkuyorm dedm ve ultrasona gırdımde bebegm 3900gramdı yanı haftasını beklesek 4kısur olcakdı ve senı hırpalamaya gerek yok cunku basur sorununda var dedı ve yarın bebegı alalım dedı.Bı anda ne oldunu sasırdk ıslemlerı yaptrdk eve geldım canta hazırlık derken sabahı zor ettm sabah 9da sezaryana alındım.Spınal ıcın belden ıgne yapıldı hıc korkulacak bısey deıldı sonra bı hısszılık o cok tuhaf belden asagında hıcbır refleks yok uZerım ortuldu ve baslandı .Hepsı okadar guleryuzlu ve ıyıdıkı sureklı konusturdular guzel anne cok ıyısın vs rahatlattılar bebegın cıkcagı zaman anestezı doktorum sımdı bıraz cekıstırılceksın korkma hıssetmıceksn bebegn gelıyor nefes al dedı ve o ağlama sesı...ıste orda bende hungur hungur agladım Allahım o an cok guzel herseyı unutuyorsun Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın .Bebısımı alıp kontroller ıcın goturduler tabı dısarda herkes onu beklıyor benımde dıkıslerım atıldı odama cıkarıldım amelyatta sadece asırı tutredm ve odada da devam ettı konusamadm yaklasık 6saat sonra bacaklarınızı hossedıyosnz ve agrılarıda ama sureklı ıgne yapıp rahatlattılar suan evdeyız 5.gunum halen agrılar var yatakdan desteksız kalkamıyorm ve yapabılıyosanz kesınlıkle nırmal dogum dıyorum bızden bukadar darısı basınıza🥰🤲