sokomel Kızlar 40+1 oldum, hiçbir belirti yok. açılma, sancı, nişan vs. yalancı sancım bile hiç olmadı. suni sancıyla deneme konusunda bilgi ve tecrübelerinizi paylaşır mısınız🙏🏻
Zemree28 Haftada sıfır açılma yumuşama ve sancısız yatis yaptım hastaneye alttan vajinadan propess fitil ile doğum başlattı doktorum belli bir açılmaya gelen kadar onu veriyorlar 6 cm mesela sonrasında kendi suyum nişanlım geldi kendi sancimla devam ettim akışına bırakın o an nkadar çok kendinizi kadar sıkıntıya sokarsaniz bebeğinizde sıkıntıya giriyor sancılari yatarak deil ayakda karsilarsaniz herşey daha çabuk ilerliyo 😊
sokomel Zemree28 bizim su azlığı ve kalp atışlarında ara ara düşme oluyor. bu şartlarda normale diretmeli miyim diye düşünüyorum. sizde herhangi bir sorun var mıydı suyu falan normal miydi?
Zemree28 sokomel hayır bende her hangibi bir sorun yoktu su azlığı vs yada bebeğin kalp atisinda bazen sunide bunları tetikleyebiliyor suni verilip açılma olmayadzbiliyor normal şartlarda sunui deneyin normal doğum yapın derim ama bir nevi bebek nasıl gelmek istiyorsa sonu yinede öyle oluyo