mutluuannee _defnee bez ve ıslak mendil sleepy natural, sampuan ve yağ johnson's baby, çamaşır deterjanı-pisik kremi ve yumusatici babys green aleoverali organik, biberon avent, pompa mochi 😊
kubra1997 _defnee baby me granul bitkisel camasir tozunu ve yumuşaticisini aldim sadece ve daha kulanmadim ama kokusu efsane cok guzel inseALLAH cok heycanliyim yazarken bile sabirsizlikla bekliyorum bebisimin camasirlarini yikamayi 😄🤗😇 ALLAH tum isteyenlere tjm ummetine nasip etsin inseALLAH 💙🤗
_defnee kubra1997 Amin canım🙏🙏 Allah herkese nasip etsin inşallah. Suveno Dalan bir marka daha vardı onları önerdiler
mutluuannee _defnee zibinlarin ve bazi kiyafetlerin cogu e bebek ama baska aldigim yerler de var %100 pamuk tercih ettim hepsinde, beşik kendim almadim ablamda vardı sallanan beşik almisti 1 sene once onu kullanacagim bide ekstra olarak dolap aldim oda yapmadım simdilik 😊 tek eksigim bebek arabasi kaldı onuda hala bakiyorum haftaya net karar verip alacagim inşallah 😇
_mrv fadimeozbas _defnee mühendisin oğlu genelde reklam alıyor ve reklam aldığı ürünleri de iyi gibi gösteriyor o yüzden paylaştığı her içeriğe güzel olmuyor. Onun yerine https://instagram.com/biyokimyageranne?igshid=zr9avtt0elpm bu hesabı takip etmenizi tavsiye ederim çünkü illa bu iyi demiyor ve mustela çok da iyi bir ürün değil sadece isim yapmış bir marka o kadar ondan çok daha doğal olan ürünler var. Bence bu sayfayı biraz inceleyin. Ben de ilk mühendisin oğluna bakıyordum sonra aldığı reklamlar beni aşırı rahatsız etti kafamda soru işaretleri vardı sonradan başka bir formda bu hesapla karşılaştım daha gerçekçi ve güvenilir geldi.
_defnee _mrv Hmm teşekkür ederiz hemen takip etmeye başladım. Haklı olabilirsiniz. Bana bir arkadaşım önermişti mustelayı o aldırdı yanı. İki kızı var ikisinede kullanıyormuş. Valla bu devirde çok zor güvenilir şeyler bulmak.
merveugurlu _defnee bu arada dermoeczanemden aldım ben mustella şampuan masaj yagı ve pişik kremini kampanya vardı eczane fiyatından baya uygundu 1 günde kargom geldi paketleme guzeldi üretim tarihi çok yakındı son kullanım tarihi 2022 . Çoklu paketler var ihtiyacın olan paketi alabılırsın kampanya devam ediyormu bilmiyorum takip etmelisin ben ilk defa dermokozmetik bir şeyi int sitesinden aldım ve aşırı memnun kaldım fiyatı çok daha uygun . Ayrıca not yazmışlar siparişinizde bir problem yaşadıysanız önce bizimle iletişime gecin çözelim demişler çok hoşuma gitti bu not sattıkları urunun arkasındalar . Ama sorunsuz geldi her şey ıyıdı
_defnee merveugurlu Ben aldım mustela set hepsiburada dan. Bakalım kullanıcaz. Memnun kalırız inşallah. Gözlerini yakmasın bebişlerinde.
mavisimm _defnee Canim Canyonu bizde cok dusunmustuk ama hic kimse memnun degil cok sikayet var. E bebek Canyon sikayet diye aratirsan google da sikayetleri okuyabilirsin. Hatta bi kac gun bi post acilmistk E bebek canyon araba basligi altinda ama e bebek calisanlari bile onermiyormus musterilerine o yuzden bizde vazgectik almaktan
_defnee mutluuannee ebebekte ki arabayı önermiyorlar bak aklında bulunsun. Ben aldım canyonu kullanmadım. Ebebeğin zıbınları çok güzel hoşuma gitmişti benim. Tekstil ürünleri sert geldi biraZ. Müslinleride ince biraz. Battaniyelerini beğendim ama.
mutluuannee _defnee ben müslinleri kumascidan kestirip anneme diktirdim hazir almadimm kumasi cok guzell bebek arabasi icin de daha kararsizm bakalm 🤷♀️
_defnee mutluuannee Müslin ben Zara dan bile aldım. Kumaşcıdan da kestirdik. Sert gibi geliyor. Anlamadım bende. Aldım koydum bir sürü. Yalnız ınstagram da bir sayfa var mıucollectıon diye. Puset minderi örtüsü ve Müslin ağız bezi yaptırdım onlara. Tek kelimeyle bayıldım.
mutluuannee _defnee ben minderi örtüyü falan hep kumascidan kestirdigim muslinlerle anneme yaptirdim benim aldigim sert degil oyle guzell yanii demekki onunda cesitleri oluyor🤷♀️
_defnee mutluuannee Demekki canım. Annen de anlıyorsa oh Ne güzel her şeyi istediğin gibi diktirebilirsin. Şanslısın. Benimki çok anlamıyor.
Edanurdg _defnee lcw de kenar koruma da görmüştm ben kız bebek için unicornlu güzeldi erkek bebek için bilmiyorum bi bakın isterseniz
_defnee Edanurdg Capcanlı bişey istyorum ben aslında. Lcw nin çok güzel bebek için olan ürünleri. Bende beğendim. Kendimede pijama takımı aldım ordan.