_defnee tiniminianne evet ama ben başka bir şehirde sevkliyim. Evimden uzağım. Burda riskli zamanları geçiriyorum. Ben burda yıkayamam ki. Zaten son ayım herşey ters gidiyor. Çok şükür yinede.
tiniminianne _defnee Allah yardımcın olsun canım. Olsun takma kafana bişey olmaz inşallah mis gibi yıkayıp ütülemişsin.🤗
Anasinifci _defnee Şampuan pişik kremi nemlendirici mustela, bebek yağı bebek pudrası bübchen, Islak mendil sleepy yenidoğan, bez sleepy iki paket aldım pişik yapmazsa devam edeceğim
Anasinifci _defnee lazım olur bulunsun diye aldım ben de. Yazın Karadenizde olacağız belki faydası olur çok tere
Eymeninannesiii Deterjan duru doğal granül emzik biberon temizleyici leke çıkarıcı green clean emzik nuk biberon nuk ve chicco pişik kremi sebamed aldım bepanthol hediye geldi bebek bezi hep minies alacağım diyordum evy baby yeni çıkan doğal pamuklu hediye geldi içine baktım güzel kullanacağım mühendisoğlunu takip ediyorum güzel bilgili açıklamalar yapıyor tavsiye ederim 😊
_defnee Eymeninannesiii Evet bende takip etmeye başladım orayı. Bakıcam artık ordan. Böyle şeyler paylaşılması güzel. Fikir oluyor
_defnee Anasinifci Hmm eşim rizeli. Orda bir bez varmış bebeğin sırtı için alıcaz nasıl bişey bilmiyorum ama.
Edanurdg _defnee nevresim takımı lcwde indirimleri takip edin 40-45 ₺ kadar var ve çook güzel desenleri sobede de mağazasında görmüştüm 40-50₺ ama renk model sınırlıydı uyku seti için bende hala arayıştayım
_defnee Edanurdg Ben birde kenarlı istiyorum güzel. Ebebekten aldım kenarlık dün. Ama canlı güzel bişey değil. Beğenmeyerek aldım onu.
Edanurdg _defnee lcw de kenar koruma da görmüştm ben kız bebek için unicornlu güzeldi erkek bebek için bilmiyorum bi bakın isterseniz
_defnee Anasinifci İki kız sahibi arkadaşım bana aldırmadı kız bebeğe pudra kullanılmaz. Erkeğe kullanılır dedi. Anlamadım bende.
Edanurdg _defnee kız erkek ayrımını bilmiyorum ama akciğerleri açısından sağlıklı olmadığı için pudra yerine krem kullanılmasını öneriyor herkes