Sibeldmr Çin takvimin doğruluğu varmı ? Ne kadar doğru çıkıyor ? Bugün tam 13 haftalığım cinsiyet belli olmuşmudur?
pyymamm Sibeldmr 12 haftada belli oluyor artık gösterirse 😁 cin takvimi bende uymadı erkek dedi ama benim kızım olucak nasipse rus takivimi kız dedi bana o tuttu diyebilirim 😂😂
annee27 Sibeldmr cinsiyet bnm 2 bebektede 12 haftalikken kesin ogrendim 16 yiz 12de ne ddyse o kaldi hazirligini yap dediler hatta cin takvimide ilk cocukta tuttu ikincide tutmadi
beatrice00 Ozele gidiyorsaniz gorebilirsiniz. Cin takvimi uyuyor diyorlar ama bilemiyorum ben de 12+1 im yarin gidecegim umarim ogrenirim cinsiyeti
crnzrdn Sibeldmr benim içime hep erkek doğdu çin takvimi erkek dedi hatta batıl inançlardan başına tuz dökme var onda da erkek çıktı ama kızım olacak 😍
Ozlemkubra Bende tuttu çin takvimi bence doğru hesap yapılırsa çıkıyor. Çünkü kimisinde yaşınıza 1yaş ekleyerek bakılıyor doğduğunuz aya göre değişiyormuş. Kız çıkmıştı kızımız olcak inşallah 😍 ayrıca belli olur cinsiyeti tabi bebek kendini gösterirse
Ebru-isil Zaten %50 şans var ya kız ya erkek Çin takvimi onu bile bilemedi.Bana erkek gözüküyordu kızım olacak 😁
Berfin_kycn Sibeldmr ben de böyle yazardm inanırdım da çin takviminde erkek çıktı ama bi kızım olacak bence pek inanma😍