Suranurun_annesi06 kizimda 38+3 de sabaj şiddetli bi ağrıyla uyandim dogdu aksama ama simdi hic belirti yok sadece akıntim cok oluyo sizler nasilsinz
pyymamm Suranurun_annesi06 37+0ız genel olarak bir rahatsızlığım yok cok sukur benimde . Gecen gün nstye girdim cok sertti karnım diye sancım cıkmıs ama su an bidaha öyle olmadı
Sltn01 Suranurun_annesi06 canım 41 inci haftaya bazen42 e kadar bile uzadığı oluyor hamilelik normal bu. Bebeğin hareketlerini hissediyorsan sorun yok şükür . Ama benim tavsiyem doktora gitmen bi baksın bebeğin suyu nasıl pozisyonu nasıl ona göre için rahat etsin.
Fatovebebegi Suranurun_annesi06 ben 41. Haftamda Doğum yaptım oda tarçınlı su içtim hemen Nisan’ım geldi tarçınlı su Doğumu tetikliyor 😁
Alparslanannesiii Fatovebebegi Fatovebebegi tarçınlı suyu nasıl yapıyorsunuz bilgi verirmisiniz ve ne kadar içiyorsunuz her gunmu
Fatovebebegi Alparslanannesiii bi bardak içme suyuna bi tatlı kaşığı tarçın koyup karıştırın hiç kötü değil tadı ben akşam içtim snr sabah bi bardak daha içtim iki saat snr Nisan’ım gelmişti