EzgiCan_ Seson35 1 saat sonra ölçüyorum. Ben diyetisyenin verdiği listeye uyuyorum 3 kaşık yiyorum bazı şeyleri😕
Seson35 EzgiCan_ bana 6 yemek kaşığı verdi suyu olmayacak sadece sebzeler olacak bezelye patates hariç. 3 yk az değil mi ya
Sinemmdru Seson35 benim normal ya sadece adetime göre 5 günlük önden gidiyor ama doktorum hiç iri demedi bana haftasına göre normal dedi hep 30+2 yim canım
EzgiCan_ Seson35 tabi sadece o değil yanında başka şeyler de var 🙈 bu gün akşamda hiç karbonhidrat yemedim listemde olduğu halde herhalde yemem gerekiyordu bu sefer çok düşük çıktı tokluk 97😬
Seson35 EzgiCan_ baya iyi gidiyor seninki ama sen yinede çok sıkma listendekileri ye hamilesin sonuçta:) benmki maalesef 130 larda tokluk bakalım daha dikkat etmem gerekiyor demekki
Demet-budak Ozlmece22122 Allah razi olsun hep iyi düşünüyorum iyi olsun diye insallah saglikla gelsin güzel oglum. Rabbim herkesi evladina saglikla kavuştursun insallah 🙏
Sermec Benım suyum da 27 haftadan beri hep sınırdan fazla cıkıyor şekerim yok detaylı ultrasonda temız cıktı bebekte iri değil su 35+4 haftalık hamıleyım inşallah sorunsuz bir şekilde dogururuz hepımız 🙂🙏
EzgiCan_ Seson35 doğru diyorsun ama çok korkuttular stres oldum bu şekerden dolayı oyüzden, inşallah düzelir karbonhidrat yiyorsan az baya
Fatmaaydin12 Benimde suyum sınırdaydı hep erken doğum muhabbeti oldu ama 40. Haftadayım hala gelen yok.