Suranurun_annesi06 Snygrl benim bide gec dollenme oldu simdi 41 haftaligim adetime gore ama ultrason 38+6 cikaetiyi
Snygrl Suranurun_annesi06 benim son adet tarihimle hesaplanan haftamla ultrasonda çıkan uyumlu hep en başından beri
Osgem2019 Snygrl böyle sırtından kasıklarına giriyor sancı ağır oluyor gözlerin kararıyor öyle bir şey 😃
Melihaaa Hafzaise benimde öyleydi nevresimi değiştirdim süpürge yaptım çıktım gezmeye giderken oldu araba su gibi
Melihaaa Snygrl yaptım doktorum yüzünden seseryana aldılar normal doğum sancısını çektiğinde kaldım doktor gerçekten çok önemli
Elifdmrylmz Snygrl oy masaAllah 😍 valla bizde babasi cok istiyo diye Umay koycaz Rabbim nasip ederse🤗❤
Hafzaise Melihaaa birden mi geliyor şu yoksa hareket etiikce mi geliyor benim sanki hareket ettikçe az az geliyor
Osgem2019 Snygrl benimde arada belimden kasıklarıma ağrı giriyor ama geçiyor dünde 3 saat felan 10 dakkada bir ağrım oldu 2 gün önce nişanımda geldi ama hala hiç açılman yokdedi nst de sancı çıkıyor mu sizin kaç üstü sancı olur ki
Snygrl Osgem2019 ben nst den anlamıyorum ama cuma günü kontrolüm de doktorum sancı çıktığını söylemişti
Snygrl Melihaaa rabbim hepimizi iyilerle karşılaştırsın geçmiş olsun size gözünüz aydın bu arada Allah analı babalı büyütsün 🥰❤️
Eymensmom35 Snygrl benim aşağıya inmedi sancıda cıkmıyor nstde önumuzdeki haftalarda artık insallah bekliyoruz ☺️Sağsalim gelsinler