Snygrl mermeral tekme atmıyor artık çok fazla hakeretliydi de baya en başından beri şuan normale geçti diyebilirim 😂
Osgem2019 Snygrl inşallah benimde daha başlamadı dindi birden sancım ama doktorum bir görün hastanede haberleşelim dedi genede gidicez birazdan 😊
Snygrl Elifdmrylmz Allah yardımcınız olsun benimde yeni bu hafta indi karnım aşağıya ama benim kız hala kaburgalarıma baskı yapar arada 🤷🏻♀️
Elifdmrylmz Snygrl aminn Allah razi olsun insaAllah benimkide inerde azcik rahat ederim en azından.seninde kızmış demekki bu kizlar hep böyle findik hanimlar😘 isim ne koyacaksiniz bu arada birden aklima geldi
Snygrl Ceren92 burdan okuduğum kadarıyla doğum sancısı regl sancısına benziyormuş takip edin sancılarınızı aralıklarını falan
Osgem2019 Snygrl gittim doktora hiç açılmam yoktu 1 cm olmuş onun acısımıydı bu eve geldik geri sancı oldukça açılıyor ya hiç yoktu önceden şimdi ara ara giriyor yine yürüyüş felan yapıcam 😃
Snygrl Hafzaise galiba ama böyle yerler iyiki var işte sorarak öğreniyoruz araştırarak öğrenebiliyoruz 🥰🤗
Snygrl Hafzaise 37+6 bebek şuan doğmaya hazır keyfini bekliycez sende doğuma hazır ol her an gelebilir annesi demişti doktorum bu cuma değil ondan önceki cuma kontrolumde yani bi 10 gün önce falan
Hafzaise Snygrl bende 38 +3oldum kanala girmesini beklioz dedi doktor inş girer dua edin bakalım Rabbim hayirlsi ile kucağımiza almayı nasip etsin