Kızlar belki bana kızan olur bilmiyorum ama çaresiziz yazmak istedim belki beni anlayan birilEri olur ve duasında bulundurur halamı diye halam 2 yıldır kanser hastası ilk göğüsteydi sonra yayıldı şuan kafasında bile var bir gözü kapanıyor bazen.. henüz iki oğlu var evlenmemiş 97-99 lu çok gençler ve anneye hala ihtiyaçları var zaten anneye ihtiyaç hiç bitmez.. halam bütün bunların üzerine düştü ve kalçasını kırdı şuanda çapa tıp fakültesinde yatıyor kan a ihtiyaç var ama bizler hamileyiz sizden tabiki böyle birşey istemiycem .. istediğim yarın ameliyat a girecek ve çok riskli olmak zorunda ama kardiyoloji onaylamamış kalbi dayanamayabilirmiş olmazsada ışın tedavisi ve kemoterapi alamazmış ama masadan da kalkamayabilirmiş bugün bizden helallik istedi insan halini göz önünde bulundurunca aklına en kötüsü geliyor lütfen en azından 1 ayetel kürsi okur musunuz ? Ya da hangi duayı biliyorsanız adı muhteber halamın .. bana da lütfen tepki göstermeyin bilemiyorum belki hoşlanmayanlar olabilir sadece yazmak istedim müminin mümine duası geçermiş kabul olurmuş derler belki bizler hamileyiz duamızı kabul eder Rabbimiz .. okuyan okumayan herkesten Allah razı olsun ..