AzraSk Kizlar bu nisan gelmesi olayi nasil bir sey ilk? Ilk gebeligim ve tecrubesizim inanin forum olmasa duymazdim bile. Bilen biri aciklayabilir ki rengi vs nasil oluyor
Fidan3594 AzraSk benim gelmedi ama duyduğum kadarı İle sümüksü bazen hafif kanlı bir akıntı şeklindeymiş. Rahim ağzındaki tıpanın düşmesi gibi düşünün
AzraSk Fidan3594 renksiz bir sumuksu ise sikinti var o zaman cunku ben henuz29. Haftadayim ve iki kez oyle bir sumuksu akinti gordum gunluk pedimde 🙇🏼♀️
Ponciginannesi_ Fidan3594 canım ben fitil kullanıyorum dediğin gibi sümük gibi birşey geldi. Ben fitilidir diye düşündüm bunu görünce korktum şimdi. 23 haftalığım bu arada
Fidan3594 AzraSk normal akıntı olabilir çünkü nişanın 2 kere geleceğini sanmıyorum 🤷🏻♀️ Yapışkan gibi oluyor diye biliyorum
Fidan3594 Ponciginannesi_ o haftada olmaz diye biliyorum ama gene de doktorunuza sorun isterseniz ki gelse bile hemen doğum olacak olmuyor
Ponciginannesi_ Fidan3594 ya dk başı doktora mesaj atmaya utanıyorum artık. Sorularım bitmek bilmiyorki 😒
AzraSk Ponciginannesi_ ben de utaniyorum da arastirdim biraz nisan kanli gibi oluyomus bizimki vajinanin ph dengesinin korunmasina yonelik biseymis.